DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
14. augustā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme
3
3

15. augustā sākas balsošana par ērtāko sabiedriskā transporta shēmu Rēzeknē

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

No 15. līdz 31. augustam būs iespēja nobalsot par ērtāko sabiedriskā transporta shēmu, izvēloties starp diviem variantiem.

No 1. jūlija Rēzeknē sāka darboties jauna transporta kustības shēma, kas tika ieviesta ar mērķi uzlabot sabiedriskā transporta kustību pilsētā, padarot to ērtāku pilsētniekiem un ietaupot līdzekļus. Iedzīvotāji aktīvi iesaistījās shēmas apspriešanā gan sociālajos tīklos, gan arī vēršoties Rēzeknes pilsētas domē un uzņēmumā SIA “Rēzeknes satiksme”. Ņemot vērā iedzīvotāju lūgumus, no 1. augusta shēmā tika ieviestas vairākas korekcijas, lai tā būtu ērtāka pēc iespējas vairākiem iedzīvotājiem, kuri izmanto sabiedriskā transporta pakalpojumus. Lai noskaidrotu, cik liela daļa iedzīvotāju ar jauno kustības shēmu ir apmierināti, tiek organizēta aptauja, kuras rezultāti noteiks to, pēc kādas shēmas sabiedriskā transporta kustība tiks organizēta turpmāk. Ja vairāk nekā 50% norādīs, ka vecā shēma viņiem bija ērtāka, sabiedriskā transporta kustība tiks organizēta pēc vecās sistēmas.

Nobalsot no 15. augusta iespējams pašvaldības oficiālajā mājas lapā www.rezekne.lv vai arī Rēzeknes pilsētas domes Iedzīvotāju pieņemšanas centrā, iesniedzot pašvaldības laikrakstā “Rēzeknes vēstnesis” pieejamo anketu.

Labs saturs
3
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI