DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
13. februārī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Ministru prezidentu reģionālos jautājumos konsultēs Inga Bērziņa

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Kuldīgas novada domes priekšsēdētāja Inga Bērziņa ir kļuvusi par Ministru prezidenta ārštata padomnieci reģionālos jautājumos. I. Bērziņa amata pienākumus pildīs sabiedriskā kārtā, bez atalgojuma.

“Viens no Krišjāņa Kariņa valdības galvenajiem uzdevumiem ir administratīvi teritoriālās reformas īstenošana. Rūpēšos, lai tās īstenošanas laikā Ministru prezidents būtu nepastarpināti informēts par situāciju reģionos. Iestāšos par to, lai visu valdības īstenoto reformu pamatā iedzīvotāji saņemtu vienlīdz kvalitatīvus pakalpojumus visā Latvijā, neatkarīgi no tā, vai viņi dzīvo pilsētās vai laukos,” uzsvēra I. Bērziņa.

I. Bērziņa ir Kuldīgas novada domes priekšsēdētāja kopš 2009. gada. Tāpat viņa ir Kurzemes plānošanas reģiona Attīstības padomes priekšsēdētāja, Eiropas Savienības Reģionu komitejas Latvijas delegācijas locekle, Latvijas Pašvaldību savienības valdes locekle, Reģionālo attīstības centru apvienības valdes priekšsēdētāja vietniece un partiju apvienības JAUNĀ VIENOTĪBA valdes locekle.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI