DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
08. jūnijā, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

LTRK aicina uz preses konferenci par Astanas EXPO 2017 veikumu

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) aicina mediju pārstāvjus apmeklēt Astana EXPO 2017 atklāšanas pasākumu pirmdien, 12. maijā plkst. 12:00, The Mill, Brīvības ielā 33.

Pasākumā piedalīsies LTRK valdes priekšsēdētājs un Astana EXPO 2017 komisārs Jānis Endziņš, kurš tikko atgriezies no Kazahstānas, VAS "Latvijas dzelzceļš" valdes priekšsēdētājs Edvīns Bērziņš, arhitekte Agnese Lāce pastāstīs par paviljona tapšanas procesu, kur saspēlējās māksla, tehnoloģijas un dažādas sinerģijas, "Squalio" pārstāvis Mareks Gruškevics prezentēs interneta platformu, kā arī tiešajā translācijā no Astanas klātesošos uzrunās Latvijas paviljona direktors Ansis Egle.

Pasākumā būs iespēja uzzināt par pirmo tematisko jeb izglītības nedēļu, kā arī virtuālā tūrē izstaigāt Latvijas paviljonu, sajūtot klātbūtnes efektu caur 3D brillēm. Tāpat notiks EXPO 2017 mājas lapas prezentācija un tiks stāstīts par iespējām uzņēmējiem dibināt kontaktus attālināti.

Astana EXPO 2017 koncepts ir "Future Energy" jeb nākotnes enerģija, kur uzsvars likts uz inovācijām, nākotnes attīstības virzieniem un perspektīvām, kā vienu no vadošajām svērām uzsverot transporta un loģistikas nozaru globālu izaugsmi.

Atklāšanas pasākumā godināsim un teiksim arī paldies ikvienam, kurš piedalījies Latvijas paviljona veidošanā.

Mediju pārstāvjus aicinām uz pasākumu pieteikties, zvanot sabiedrisko attiecību konsultantei Rūtai Grikmane pa telefonu 29630923 vai arī rakstot e-pastu pr@chamber.lv.

Latvijas dalība EXPO 2017 notiek ar vairāk nekā 30 uzņēmumu atbalstu, tostarp "Latvijas Dzelzceļš" koncerna uzņēmumiem, Rīgas Brīvostas pārvaldi, Rīga Tūrisma attīstība biroju, Liepājas Speciālo ekonomikas zonu, "Squalio" un citiem.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI