DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
15. oktobrī, 2024
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

Aicinām darba devējus, kuri meklē darbiniekus, pieteikties dalībai NVA Vakanču gadatirgū Rīgā 

2024. gada 7. novembrī no pulksten 11.00 līdz 18.00 “H2O 6 kvartāls” telpās (Durbes ielā 4, Rīgā) norisināsies Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) rīkotais Vakanču gadatirgus. Darba devējiem tā būs iespēja atrast vajadzīgos darbiniekus, bet darba meklētājiem – piemērotu darbu. Dalība NVA Vakanču gadatirgū gan darba devējiem, gan darba meklētājiem ir bez maksas! Pasākums tiek rīkots Eiropas Sociālā fonda Plus projekts “Nodarbinātības valsts aģentūras veiktspējas stiprināšana” ietvaros. 

"Dalība NVA Vakanču gadatirgū darba devējiem sniedz unikālu iespēju ne tikai atrast vajadzīgos darbiniekus, bet arī tiešā veidā uzrunāt tos cilvēkus, kuri aktīvi meklē darbu un ir motivēti sevi pierādīt. Šādos pasākumos darba devēji var klātienē iepazīt kandidātus, izzināt viņu motivāciju un prasmes, kas nereti ir izšķiroši, lai pieņemtu lēmumu. Tā ir arī lieliska platforma gan darba devēju savstarpējai komunikācijai, gan uzņēmuma atpazīstamības veicināšanai, plašāk prezentējot pasākuma apmeklētājiem savu uzņēmumu, tā vērtības un nākotnes plānus,” norāda NVA Rīgas reģionālās filiāles vadītāja Ieva Hahele.  

Pieteikties dalībai NVA Vakanču gadatirgū Rīgā darba devēji aicināti līdz 31.oktobrim, elektroniski aizpildot pieteikuma anketu NVA tīmekļvietnē: https://www.nva.gov.lv/lv/form/pieteikties-nva-vakancu-riga-24 . Pieteikumā jānorāda uzņēmuma nosaukums, pārstāvja/u vārds un uzvārds, kontaktinformācija un piedāvātās vakances. Jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar NVA Darba tirgus departamenta Darba devēju atbalsta nodaļas vecāko eksperti Sandru Dimantu (e-pasts: Sandra.Dimanta@nva.gov.lv, tālr. +371 24400446) vai Rīgas reģionālās filiāles Darba tirgus daļas nodarbinātības organizatori Signi Ginteri (e-pasts: Signe.Gintere@nva.gov.lv, tālr. +371 25685863). 

Vakanču gadatirgus valsts reģionos NVA organizē kopš 2013.gada pavasara, lai darba devējiem palīdzētu atrast vajadzīgos darbiniekus, bet darba meklētājiem – darbu. Šoruden NVA Vakanču gadatirgus tiek rīkots arī Daugavpilī, tas norisināsies 30.oktobrī Daugavpils Olimpiskajā centrā (Stadiona ielā 1, Daugavpilī). Darba devēji NVA tīmekļvietnē vēl var pieteikties arī dalībai NVA Vakanču gadatirgū Daugavpilī: https://www.nva.gov.lv/lv/form/pieteikties-dalibai-daugavpils-24 

 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI