DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
18. jūlijā, 2016
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Valsts policijā aicina atsaukties attēlā redzamā velosipēda īpašnieku

Publicēts pirms 8 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Pagājušajā nedēļā Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Ķengaraga iecirkņa policisti par narkotiku lietošanu aizturēja 22 gadus vecu vairākas reizes sodītu jaunieti. Likumsargiem ir aizdomas, ka velosipēds, ar kuru viņš pārvietojās, ir zagts. Valsts policija aicina aplūkot attēlā redzamo velosipēdu un atsaukties tā īpašnieku.

Piektdien, 15. jūlijā, ap pulksten 9.30 Ķengaraga iecirkņa policisti Rīgā, Lokomotīves ielā pamanīja jaunu vīrieti, kurš pa ielu brauca ar velosipēdu, iespējams, būdams narkotiku iespaidā. Pārbaudot vīrieša personību, tika noskaidrots, ka viņš ir dzimis 1994. gadā un jau iepriekš vairākas reizes sodīts par narkotiku lietošanu un mantiskiem noziegumiem.   

Šobrīd pret jauno vīrieti uzsākta administratīvā lietvedība par narkotisko vielu neatļautu lietošanu, jo konstatēts, ka viņš patiešām lietojis narkotikas.

Policistiem ir aizdomas, ka velosipēds, ar kuru viņš pārvietojās, ir zagts. Valsts policija lūdz aplūkot attēlā redzamo velosipēdu un atsaukties tā īpašnieku, zvanot uz tālruņa numuru 22355799 vai 110.

Gita Gžibovska
Valsts policijas
Sabiedrisko attiecību nodaļas
vecākā speciāliste

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI