DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. martā, 2014
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Kultūra

LKA Latvijas Kultūras koledža aicina pieteikties 3.ideju festivālam Film Art Action Party

Publicēts pirms 10 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
No 2014.gada 27.jūnija līdz 4.jūlijam kino pilsētā Cinevilla, Slampes pagastā, Tukuma novadā, notiks jau par tradīciju kļuvušais ideju festivāls Film Art Action Party. Jau trešo reizi festivālā tiks atklāti, izglītoti un iedvesmoti jaunie radošās industrijas mākslinieki, režisori, kultūras menedžeri, studenti un skolēni, lai ar jaunām un radošām idejām iekarotu pasauli.

Lai garantētu " Film Art Action Party " kvalitāti, festivāla dalībnieki tiek izraudzīti konkursa kārtībā un uzaicināti 30 paši radošākie. Tādēļ jaunieši vecumā no 18 gadiem, kuri vēlas radošā atmosfērā nedēļas garumā radīt ko jaunu un neredzētu – tiek aicināti pieteikties līdz 1.aprīlim. Viss, kas ir jāizdara - jāaizpilda anketa, kas pieejama www.filmartactionparty.com sadaļā "dalībnieki" un jānosūta elektroniski uz production@filmparty.lv vai pa pastu – LKA Latvijas Kultūras koledža, Bruņinieku iela 57, Rīga, LV-1011 (ar norādi "Film Art Action Party").

Festivāla programmā iekļautas dažādas meistarklases radošajās profesijās, mākslinieku portfolio izveides lekcijas un citas radošas aktivitātes. Tās vadīs pieredzējuši radošo industriju profesionāļi no Latvijas, kā arī ārzemju viesi. Festivālā jauniešiem tiek dots konkrēts uzdevums – 7 dienu laikā radīt labāko risinājumu un pavēstot par to pasaulei, bet noslēgumā, 4.jūlijā, notiks publikai atvērta norise, kurā būs iespēja redzēt visas nedēļas garumā radītos darbus un izstrādātās jauniešu idejas.

Festivālu rīko producents un "Cinevilla Studio" direktors Andrejs Ēķis un LKA Latvijas Kultūras koledža.

Vairāk informācijas var saņemt www.filmartactionparty.com, rakstot: production@filmparty.lv vai zvanot - 26318346. Sekot līdzi aktualitātēm var arī www.twitter.com/FilmParty_LV

Informāciju sagatavoja
Līva Vītola
LKA Latvijas Kultūras koledžas
Mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītāja
Mob. 29120149
www.kulturaskoledza.lv
twitter.com/kulturaskoledza
facebook.com/LatvijasKulturasKoledza

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI