DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
18. martā, 2014
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

LKA Latvijas Kultūras koledža aicina uz Atvērto durvju dienu

Publicēts pirms 10 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
2014. gada 29. martā ikviens interesents būs laipni gaidīts uz Atvērto durvju dienu LKA Latvijas Kultūras koledžā, Bruņinieku ielā 57, lai klātienē iegūtu visu sev nepieciešamo informāciju par studiju iespējām un uzņemšanu 2014./2015. studiju gadā. Atvērto durvju diena ilgs no plkst. 11:00 līdz 14:00.

Atvērto durvju dienā jaunieši tiksies gan ar koledžas docētājiem, gan studentiem,  un varēs saņemt atbildes uz visiem sev interesējošajiem jautājumiem par studiju procesu – sākot no uzņemšanas noteikumiem  un iestājpārbaudījumiem līdz pat diploma iegūšanai, kā arī iespējām realizēt savas radošās idejas pašpārvaldē, studentu biedrībā, spēlēt studentu teātrī, dziedāt korī, doties praksēs Latvijā un ārzemēs u.c. 

LKA Latvijas Kultūras koledžā iespējams iegūt pirmā līmeņa profesionālo augstāko izglītību programmās Mākslas institūciju pārvaldība, Laikmetīgā deja, Bibliotēkzinātne un informācija, kuras apvieno 16 dažādas specializācijas. Šogad koledža piedāvā studēt jaunās specializācijās – "Modes menedžments" un "Izrāžu tehniskā apskaņošana". Modes menedžmenta specializācijā studenti varēs iegūt zināšanas par modes biznesa specifiku, modes produktu virzīšanu tirgū, mārketinga aktivitāšu veidošanu un klientu piesaisti, kā arī zināšanas par modes zīmolvadību. Savukārt Izrāžu tehniskās apskaņošanas specializācijā, kas izstrādāta sadarbībā ar kompāniju Universal Baltic Sound, studenti iegūs zināšanas un prasmes izrāžu rīkošanas aktuālajās tendencēs elektroakustikas un apskaņošanas jomā.

Atvērto durvju dienā Latvijas Kultūras koledžas studenti ir sagatavojuši arī tematisku norisi "Kultūras kokteilis", lai atraktīvā un uzskatāmā veidā ļautu iepazīt studiju ikdienu – bagātīgu, čalojošu un krāsainu - tieši tik  daudzveidīgi ir studenti, kuri ar savām idejām un līdzdarbību koledžas ikdienu padara dzīvīgu un košu.

Savukārt tie, kuri klātienē uz Atvērto durvju dienu ierasties nevarēs, to varēs vērot tiešraidē. Saite uz tiešraidi 29. marta rītā tiks publicēta koledžas sociālajos tīklos.

No 31. marta līdz 04. aprīlim LKA Latvijas Kultūras koledža ielūdz arī uz atvērtajām lekcijām. Tā ir lieliska iespēja piedalīties studiju procesā un klātienē pārliecināties, vai koledžas sniegtais piedāvājums atbilst interesenta vēlmēm. Laikmetīgās un mūsdienu dejas nodarbības, radošā fotogrāfija, skatuves darbības pamati, aktiermeistarība un vēl citas lekcijas būs iespējams apmeklēt klātienē pie atzītiem kultūras jomas profesionāļiem. Ar lekciju sarakstu aicinām iepazīties koledžas mājas lapā www.kulturaskoledza.lv

Informāciju sagatavoja
Līva Vītola
LKA Latvijas Kultūras koledžas
Mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītāja
Mob. 29120149

www.kulturaskoledza.lv
twitter.com/kulturaskoledza
facebook.com/LatvijasKulturasKoledza

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI