DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. janvārī, 2012
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Braukšanu apgrūtina snigšana un apledojums

Publicēts pirms 12 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Latvijas Valsts ceļi informē, ka braukšanas apstākļus uz valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem apgrūtina snigšana un apledojuma veidošanās. Valsts lielākajā daļā lietus un slapjš sniegs, gaisa temperatūra no -1ºC līdz +4ºC.

Daugavpils virzienā braukšanas apstākļi ir apgrūtināti visā ceļa posmā. Kā arī Daugavpils un Rēzeknes apvedceļš. Autoceļi sniegoti un  apledo, brauktuves kaisa.

Veclaicenes virzienā braukšanas apstākļi ir apgrūtināti posmā Rīga – Vireši. Autoceļš  sniegots un apledo, brauktuves tīra un  kaisa.

Ainažu virzienā braukšana apgrūtināta posmā Berģi – Bīriņu pagrieziens, bet Valmieras virzienā ceļš sniegots un apledojis visā ceļa garumā. Brauktuves tiek tīrītas un kaisītas.

Bauskas virzienā braukšana apgrūtināta posmā Iecava – Grenctāle, ceļš apledo un tas tiek kaisīts. 

Apgrūtināti braukšanas apstākļi arī uz Rīgas apvedceļa, kur veidojas apledojums, brauktuve tiek kaisīta, kā arī vairāki ceļa posmi Balvu, Rēzeknes un Gulbenes apkārtnē.

Pa reģionālie ceļiem apgrūtināti braukšanas apstākļi ir Rīgas, Aizkraukles, Bauskas, Cēsu, Gulbenes, Limbažu, Ogres un Valmieras apkārtnēs. Autoceļi apledo, brauktuves kaisa.

Pa vietējiem ceļiem apgrūtināta braukšana ir Vidzemē un Latgalē. Brauktuves sniegotas.

Atgādinām, ka pie zemas gaisa temperatūras uz autoceļiem var veidoties apledojums, it sevišķi uz tiltiem, estakādēm un ūdens tilpņu tuvumā, un ka ziemas apstākļos īsā laika periodā var mainīties braukšanas apstākļi.

Plašāku un detalizētu informāciju par braukšanas apstākļiem un satiksmes ierobežojumiem var iegūt sekojot Latvijas Valsts ceļu Twitter kontam, www.lvceli.lv, www.celugids.lv, kā arī pa informatīvo tālruni 65025555.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas valsts ceļu Satiksmes informācijas centra
projektu asistente Nelda Neimane

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI