E-KONSULTĀCIJAS
>
visas atbildes Jautā, mēs palīdzēsim rast atbildi!
TĒMAS
Nr. 16711
Lasīšanai: 2 minūtes
1
1

Ar Valsts policiju jāsazinās personīgi

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
J
jautā:
09. aprīlī, 2019
Jurijs

Sveicināti! Tātad jautājums sekojošs. Pirms diviem gadiem, 2017. gada decembrī, tika izdarīts pārkāpums pēc 175.1 panta. Tika nozagtas 2 kustamas mantas un ievietotas lombardā. 2018. gada 7. februārī izlidoju no valsts ar “Raynair”, un muitas kontrole mani palaida. UK nozaudēju ID apliecību un vērsos vēstniecībā, lai uztaisītu jaunu. Pēc pases saņemšanas saņēmu vēstuli no policijas, ka cietušais ir iesniedzis ziņojumu utt. Ko es tagad varu darīt? Tuvojas “Brexit”, un būs vajadzīgas vīzas. Vai būtu tāda iespēja sazvanīt inspektori, sameklēt cietušo un vienkārši dubultā aizsūtīt naudu, un viņš izņemtu savu ziņojumu? Man šeit ir piedzimis bērniņš utt. Esmu lielā izmisumā. Visi apkārtējie saka, ka par šādu pantu es nevienam neesmu vajadzīgs. Bet kā es saņemšu vīzu? Vai par šādu pantu ievieto Interpolā? Es pat neesmu bijis uz nopratināšanu, kad cietušais iesniedza ziņojumu, es biju šeit. Lūdzu, palīdziet rast sapratīgu risinājumu! Doties uz LV 100% atkrīt.

A
atbild:
09. aprīlī, 2019
Linda Balode
LV portāls

Sazinoties ar Valsts policiju, tā norāda, ka, nezinot konkrētus lietas apstākļus, nevar sniegt viennozīmīgu atbildi. Jums pašam jāsazinās ar Valsts policiju, lai pie attiecīgās lietas izmeklētāja varētu noskaidrot procedūru šajā konkrētajā gadījumā, kā arī iespējamos risinājumus.

Valsts policijas kontaktinformāciju varat meklēt šeit. Vienlaikus iesniegumu, uzdodot interesējošos jautājumus un precīzi aprakstot situāciju, Valsts policijai ir iespējams nosūtīt elektroniski bez e-paraksta valsts pārvaldes pakalpojumu portālā “www.latvija.lv”, izmantojot e-pakalpojumu E-iesniegums iestādei.

Labs saturs
Pievienot komentāru
Uzdod savu jautājumu par Latvijas tiesisko regulējumu un tā piemērošanu!
Pārliecinies, vai Tavs jautājums nav jau atbildēts!
vai
UZDOT JAUTĀJUMU
Līdz mēneša beigām iesniegt e-konsultāciju vairs nav iespējams. Vairāk par e‑konsultāciju sniegšanu
Iepazīsti e-konsultācijas