DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Šodien
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

1. – 4. klašu skolēni aicināti apmeklēt STEM dabaszinātņu  tematiskās dienas “Dodies dabā!” 

Publicitātes foto

Skolēnu brīvlaikā no 21. līdz 25. oktobrim Zinātnes un izglītības inovāciju centrs (ZIIC) piedāvā 1. – 4. klašu skolēniem apmeklēt STEM dabas zinātņu tematiskās dienas “Dodies dabā!”.  

Bērniem būs iespēja doties izbraucienā pa Liepājas ezeru ar peldlīdzekli “AkvaLab Liepāja”, pētīt piekrastes zonu, kopā ar māksliniekiem veidot dabas gleznas, piedalīties dažādās meistarklasēs un atklāt daudz jauna par dabas daudzveidību. Tematiskās dienas notiks tēmai tik atbilstošajā Dabas mājā, Zirgu salā 2, kur būs iespēja darboties gan iekštelpās, gan doties dabā.  

Tiks iepazīta dabas daudzveidība pilsētvidē, pētot aizsargājamo dabas teritoriju Zirgu salu, parku, pludmales un kāpu zonas. Katru dienu piedzīvojums būs krāsains un radošs, apvienojot izziņas prieku, mākslu, draudzību un jaunas zināšanas. Dalībnieki izmantos dažādas tehnikas, lai atveidotu dabā redzēto, dzirdēto un izjusto, balstoties uz izglītībā paredzēto mācību saturu. 

Šo tematisko dienu mērķis ir sniegt dalībniekiem zināšanas par dabas un bioloģisko daudzveidību, kā arī veidot jauniešu apziņu, ka cilvēks ir daļa no dabas, veidot ilgtspējīgus paradumus un radošo pašizpausmi dodoties dabā.  

Sīkāk par notikumu:  

Tematiskās dienas "Dodies dabā!"  

  • Vieta: Dabas māja, Zirgu sala 2 
  • Laiks: no pirmdienas līdz piektdienai, plkst. 10:00-14.00  
  • Vecuma grupa: 1. - 4. klase 
  • Vietu skaits 20 bērni 
  • Dalības maksa: 10 EUR dienā 

Pieteikšanās: https://ej.uz/DodiesDaba 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI