DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
29. augustā, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Iekšlietu ministrs R. Kozlovskis apmeklēs Valmieru  

Piektdien, 30. augustā, iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis tiksies ar Valmieras novada pašvaldības domes priekšsēdētāju Jāni Baiku un novada domes vadību, lai pārrunātu aktuālāko saistībā ar civilo aizsardzību, patvertņu jautājumu, kā pašvaldības policijas un Valsts policijas sadarbību novadā.  

Vizītes ietvaros R. Kozlovskis apmeklēs arī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Valmieras struktūrvienības, Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldi un iecirkni Valmierā, kā arī Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes Valmieras nodaļu.  

R. Kozlovskis kā svarīgākās prioritātes iekšlietu ministra amatā definējis iekšlietu dienestu kapacitātes stiprināšanu un personāla jautājumus, tai skaitā atalgojuma celšanu un materiāli tehnisko nodrošinājumu, kā arī mazināt atlīdzības atšķirību starp iekšlietu dienestos un NBS strādājošajiem. Kā viena no prioritātēm ir arī efektīvu katastrofu pārvaldības centu izveide, lai Latvijā esam gatavi operatīvi reaģēt un pieņemt lēmumus par rīcību krīzes situācijā.  

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI