DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
05. februārī, 2024
Lasīšanai: 4 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Latvijas Pasta klienti nosauc 2023. gada labākos pastniekus un pasta operatorus 

Publicitātes foto

2024. gada 3. februārī svinīgā pasākumā tika apbalvoti konkursa Mans pastnieks 2023 uzvarētāji, par kuriem klienti, vērtējot pasta pakalpojumu saņemšanu 2023. gadā, snieguši visvairāk pozitīvu atsauksmju. 2023. gada oktobrī-decembrī Latvijas Pasts jau 13. gadu pēc kārtas konkursā Mans pastnieks 2023 aicināja iedzīvotājus novērtēt katra reģiona labāko pastnieku un pasta nodaļas operatoru, izceļot viņu profesionālās spējas, kā arī pasakot paldies par labo darbu. Latvijas Pasts godināja arī labākos kurjerus, klientu atbalsta speciālistu un sūtījumu apstrādes operatoru. 

“Svinīgā darbinieku apbalvošanas ceremonija bija ļoti saviļņojoša – ar laureātu aizkustinājuma asarām, atbalsta gavilēm un milzīgu prieku. Ikviens no laureātiem un nomināciju saņēmējiem ir pelnījis atzinību, jo pastnieki, pasta nodaļu operatori, klientu apkalpošanas, sūtījumu apstrādes speciālisti un kurjeri ir mūsu ikdienas varoņi, kuri rūpējas, lai pakalpojumi tiktu sniegti visaugstākajā kvalitātē un sūtījumi laikus nonāktu pie saņēmējiem,” paldies saka Latvijas Pasta valdes priekšsēdētāja Beāte Krauze-Čebotare. “Mēs pateicamies arī mūsu klientiem, kas izvēlējās savu labāko pasta darbinieku un atsūtīja mums anketu vai piedalījās interneta balsojumā. Augsti vērtējam katra klienta labos vārdus, kā arī ierosinājumus, lai mūsu sniegums kļūtu labāks,” turpina viņa.  

No 2300 Latvijas Pasta darbiniekiem ap 820 ir pastnieki un ap 420 – pasta operatori. Kopumā nominācijām izvirzīts 951 Latvijas Pasta pastnieks un pasta operators, par kuriem saņemts 5351 vērtējums anketu un interneta balsojumā. Balsojumā piedalījās iedzīvotāji no Rīgas, Vidzemes, Latgales, Zemgales un Kurzemes. Saņemtajās atsauksmēs iedzīvotāji slavē Latvijas Pasta darbinieku profesionālās prasmes, kā arī cilvēciskās īpašības. 

Labākais pastnieks 

  • Rīgas reģionā – Ivars Kalniņš, piegādes punkts Rīga 50  
  • Kurzemes reģionā – Normunds Indāns, Rojas pasta nodaļa 
  • Vidzemes reģionā – Dace Svilpe, Ērgļu pasta nodaļa 
  • Zemgales reģionā – Svetlana Vaznoviča, Ogres 1. pasta nodaļa 
  • Latgales reģionā – Eduards Boka, Krāslavas 1. pasta nodaļa

Labākais pasta operators 

  • Rīgas reģionā – Regīna Bukovska, Rīgas 55. pasta nodaļa 
  • Kurzemes reģionā – Ramona Rēboka, Talsu pasta nodaļa 
  • Vidzemes reģionā – Alla Borovaja, Liepas pasta nodaļa 
  • Zemgales reģionā – Baiba Veidliņa, Jelgavas 5. pasta nodaļa 
  • Latgales reģionā – Laima Vaivode, Līvānu pasta nodaļa

Savukārt labāko kurjeru, klientu atbalsta speciālistu un sūtījumu apstrādes operatoru noteica struktūrvienību vadītāju vērtējums.   

  • Labākie kurjeriGuntars Biezums un Kristaps Intenbergs no Rīgas reģionālā loģistikas centra, Andis Gruzniņš no Jēkabpils reģionālā loģistikas centra, kā arī Jurijs Boļšakovs no Rēzeknes reģionālā loģistikas centra. 
  • Labākais klientu atbalsta speciālistsDagnija Petrovska, Tukuma novada Lapmežciems. 
  • Labākais sūtījumu apstrādes operatorsAlina Germova, Rīga. 

Ņemot vērā darbinieku pērnā gada ierosinājumus rīkot darbinieku godināšanas ceremoniju plašākā sastāvā, pasākumā piedalījās 832 darbinieki no visas Latvijas. Svinīgais pasākums šāda formātā tika organizēts pirmo reizi 16 gadu laikā. Šis ir ļoti nozīmīgs notikums ir visiem Latvijas Pasta darbiniekiem, īpaši pašiem godināmajiem.  

Darbinieki ir uzņēmuma panākumu atslēga, un viņu godināšana ir prioritāte. 

Pateicoties darbinieku ieguldījumam, Latvijas Pasts aug un attīstās! 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI