DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. oktobrī, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Latgales plānošanas reģions aicina piedalīties radošajā konkursā bērniem un jauniešiem

Latgales plānošanas reģions aicina Latgales reģiona bērnus vecumā līdz 16 gadiem piedalīties radošajā konkursā “Mans labākais draugs – ūdens”.

Konkursa mērķis ir veicināt bērnu un jauniešu izpratni par ūdens nozīmi cilvēka dzīvē, to plašo pielietošanu un saudzīgu izmantošanu, rosinot bērnos un jauniešos radošo pašizpausmi un prasmi zīmējumā/kolāžā/video attēlot ūdeni un tā resursus, uzsverot tīru ūdeni kā īpašu un nozīmīgu mūsu dzīves vērtību.

Bērni tiek aicināti, izmantojot dažāda veida zīmēšanas, gleznošanas tehnikas, radīt zīmējumu, kolāžu ne mazāku par A4 formātu, vai nofilmēt nelielu video (optimālais ilgums – līdz 60 sekundēm), kā bērni un jaunieši novērtē dzeramo ūdeni un/vai ūdens resursus:

  • aktivitātes saistītas ar ūdens resursiem (dzeramā ūdens lietošana, ūdens aktivitātes, ūdens iemītnieki, ūdenstilpes, ūdens cikls utt.);
  • radošas aktivitātes (video izstrādei) – dzejoļa deklamēšana, dziesma par ūdens tematiku, pamācība ūdens saudzīgākai lietošanai, aicinājums dzert tīru ūdeni u.c.

Radošie darbi līdz 27.10.2023. (ieskaitot) jāiesūta uz e-pasta adresi natalija.kurakina@lpr.gov.lv.

Iesūtītie darbi tiks izvietoti sociālā tīkla Facebook lapā “Latgales plānošanas reģions” un līdz 08.11.2023. nodoti publiskai balsošanai.

Konkursa nolikums apskatāms šeit

Pasākuma organizēšana Pārrobežu sadarbības programmas 2014.-2020.gadam 3. kārtas projekta Nr. LVIII 065 “Ilgtspējīga ūdens resursu apsaimniekošana Latgales reģionā”, akronīms Pure Water II, ietvaros.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI