DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. jūnijā, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Kultūra

Ar tiešraidi no lidostas “Rīga” lidlauka atzīmēs 10 dienas līdz Dziesmu svētkiem

Atzīmējot desmit dienas līdz Vispārējo latviešu Dziesmu un Deju svētku sākumam, rīt, 20. jūnijā, plkst. 8  no lidostas “Rīga” lidlauka notiks unikāla tiešraide – lidostas “Rīga” darbinieki un Mārupes novada amatiermākslas kolektīvi lidlaukā kopā izdziedās un izdejos vienu no Dziesmu svētku labāk zināmajiem simboliem – R. Paula un J. Petera “Manai dzimtenei”.

“Lidosta “Rīga” ir gatava XXVII Vispārējiem latviešu Dziesmu un XVII Deju svētkiem. Mēs esam Latvijas gaisa vārti, - lidosta pirmā sagaidīs Rīgā svētku dalībniekus un viesus no visas pasaules. Arī pašas lidostas darbinieku vidū ir gana daudz Dziesmu un Deju svētku dalībnieku, kurus ar šo tiešraidi simboliski pavadīsim uz svētkiem, novēlot skanīgas balsis un raitu dejas soli,” saka lidostas Komunikācijas vienības vadītāja Laura Kulakova.

Uz lidostas pasažieru trapiem dziedās Mārupes novada jauktais koris “Mārupe”  un lidostas darbinieki diriģenta Kalvja Ozoliņa vadībā, bet gaisa kuģu stāvvietā dejos Mārupes vidējās paaudzes deju kolektīvs “Mārupieši” (vadītāja Gunta Skuja) un Babītes vidējās paaudzes deju kolektīvs “Dārta” (vadītājs Lauris Siliņš).

Tiešraide no lidlauka būs skatāma lidostas “Rīga” kontā “Facebook” (@Riga_Airport), LTV1, TV3 un portālā LSM.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI