DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
22. maijā, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Tieslietas

Tieslietu ministre darba vizītē apmeklēs Berlīni

Tieslietu ministre Inese Lībiņa-Egnere no 22. līdz 24. maijam darba vizītē apmeklēs Vācijas Federatīvo Republiku, Berlīni.

Vizītes laikā ministre piedalīsies Eiropas Kustības Vācijā (Europäische Bewegung Deutschland) pasākumā: „Brīfings par Latvijas prezidentūru Eiropas padomē”, lai kopā ar Vācijas valsts ministri Eiropas un klimata jautājumos Annu Līrmani (Dr. Anna Lührmann) diskutētu par Latvijas prezidentūras Eiropas Padomē prioritātēm un izaicinājumiem.

Berlīnes vizītes laikā divpusējo attiecību stiprināšanai ministre tiksies ar Vācijas-Baltijas parlamentāriešu grupas priekšsēdētāju Aleksandru Grāfu Lambsdorfu (Alexander Graf Lambsdorff) un Bundestāga Tieslietu komisijas priekšsēdētāju Elizabeti Vinkelmeieri-Bekeri (Elisabeth Winkelmeier-Becker).

Tāpat darba vizītē ministre apmeklēs Latvijas vēstniecību Vācijā, lai tiktos ar Latvijas tieslietu jomā strādājošajiem diasporas pārstāvjiem Vācijā un pārrunātu Latvijas tieslietu aktualitātes.

Vienlaikus darba vizītē ministre sniegs interviju par Krievijas kara noziegumiem un citiem jautājumiem Vācijas medijam “Deutsche Welle”.

Savukārt, darba vizītes noslēgumā ministre apmeklēs Konrāda Adenauera akadēmiju, kur piedalīsies Konrāda Adenauera fonda (Konrad-Adenauer-Stiftung) rīkotajā paneļdiskusijā ar Baltijas valstu parlamenta pārstāvju dalību.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI