DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
25. martā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Levits un Kariņš pārrunā valdības plānoto atbalsta mehānismu mediķiem

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

25. martā Valsts prezidents Egils Levits sazinājās ar Ministru prezidentu Krišjāni Kariņu, lai pārrunātu aktuālo situāciju saistībā ar koronavīrusa Covid-19 ierobežošanu un citas aktualitātes valstī.

Valsts prezidents un Ministru prezidents apspriedās par valdības struktūru darbu attālinātā režīmā. K. Kariņš uzsvēra, ka 24. marta valdības sēde pierādīja, ka valdība var strādāt efektīvi arī šādos apstākļos.

Valsts prezidents sarunā uzsvēra, ka pēc iespējas ātrāk ir jāatsāk parlamenta darbs, ņemot vērā mūsdienu informācijas tehnoloģiju radītās iespējas, un atzīmēja, ka ir pastāvīgā kontaktā ar Saeimas priekšsēdētāju Ināru Mūrnieci, pārrunājot aktualitātes saistībā ar Saeimas darbu.

Tāpat E. Levits uzsvēra, ka pēc iespējas ātrāk ir jāieceļ amatā jaunais ekonomikas ministrs, jo to pieprasa vispārējā šī brīža situācija.

Abas puses pārrunāja valdības plānoto atbalsta mehānismu mediķiem, īpaši tiem, kuri šobrīd atrodas “frontes pirmajās līnijās” koronavīrusa Covid-19 ierobežošanā. Tāpat Valsts prezidents un Ministru prezidents runāja par vienotas, koordinētas informatīvās platformas izveidi starp dažādām valsts struktūrām, lai vēl labāk organizētu starpinstitucionālo darbu šajā ārkārtas situācijā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI