DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
26. aprīlī, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

Notiks konference skolēniem un pedagogiem “Uzspēlējam?”

Vai tiešsaistes un datorspēles ir jēgpilns laika pavadīšanas veids un vai tām maz ir kāds pienesums? Kādi var būt riski spēlēs? Un vai spēles var būt nākotnes profesija? Uz šiem un citiem svarīgiem jautājumiem atbildes kopīgi meklēs Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcija kopā ar spēļu nozares pārstāvjiem, kā arī citiem speciālistiem. 

2023. gada 11. maijā rīkojot konferenci – domnīcu “Uzspēlējam?”.

Konference notiks viesnīcā “Mercure Riga Centre”, Elizabetes ielā 101, Rīgā,

sākums plkst. 11:00.

“Spēlēm vienmēr bijusi liela nozīme bērnu dzīvē – ja bērnībā koka lapas pārtapušas iedomātā naudā, bet “Monopolā” emocijas bijušas tik sakāpinātas, ka spēles kauliņi lidojuši pa gaisu, tad kā ir tagad? Spēles ieguvušas jaunu formu un būtību, pārceļojot no fiziskās uz virtuālo vidi un līdzi nesot gan iespēju attīstīt dažādas prasmes, gan arī riskus. Tieši tādēļ ir svarīgi runāt un analizēt šo svarīgo bērnu un jauniešu dzīves sastāvdaļu, meklējot un atrodot tajā arī racionālos un noderīgos aspektus”, uzsver inspekcijas Ģimeņu ar bērniem atbalsta departamenta direktore Anda Sauļūna.

Uz konferenci aicināti izglītības iestāžu vecāko klašu skolēni un pedagogi. Pieteikties dalībai iespējams, sekojot saitei https://www.mittoevents.com/bti-konference-11-05/pieteikties.

Pieteikšanās iespējama līdz 8. maijam vai brīdim, kad visas dalībnieku vietas ir aizpildītas.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI