DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
25. oktobrī, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Piešķirs finansējumu Iekšlietu ministrijas padotības iestādēm saistībā ar atbalstu Ukrainai

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

25. oktobrī Ministru kabinets lēma piešķirt Iekšlietu ministrijai finansējumu saistībā ar padotības iestāžu sniegto atbalstu Ukrainai un Ukrainas civiliedzīvotājiem.

Iekšlietu ministrijas Informācijas centram piešķirs 109 370 eiro, lai segtu izdevumus, kas saistīti ar Ukrainas civiliedzīvotāju atbalsta informācijas sistēmas izstrādi. Iekšlietu ministrijas Informācijas centrs ir veicis iepirkumus, kā rezultātā no 2022. gada marta līdz 2022. gada oktobrim tika noslēgti četri līgumi par Ukrainas civiliedzīvotāju atbalsta informācijas sistēmas izveidi.

Tāpat Ministru kabinets lēma par 137 101 eiro piešķiršanu Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestam (VUGD) Ukrainas Ārkārtējo situāciju dienestam nodoto materiāltehnisko līdzekļu atjaunošanai. VUGD atbilstoši iepirkuma procedūru rezultātiem ir noslēdzis piegādes līgumus un veicis pasūtījumus par 583 pāriem aizsargzābaku, 121 pāri aizsargcimdu, 12 sarkanām aizsargķiverēm, 37 dzeltenzaļām aizsargķiverēm, 100  spiedvadiem 51mm, 10 stobriem POK Turbokador 500, 13 ugunsdzēsēju speciālajiem aizsargtērpiem un 69 guļammaisiem.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI