DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
20. oktobrī, 2022
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Lauku attīstība

LAD: Mainīts klientu apkalpošanas laiks

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Lauku atbalsta dienests informē, ka no 2022.gada 1.novembra ir mainīts klientu apkalpošanas darba laiks visos 10 LAD klientu apkalpošanas centros. Tiek ieviesta arī jauna pieeja – informatīvās dienas par jaunā plānošanas perioda nosacījumiem dažādu atbalsta veidu saņemšanai.

Klātienē LAD klientus apkalpo otrdienās, trešdienās un ceturtdienās

LAD turpmāk klientus klātienē apkalpo otrdienās, trešdienās un ceturtdienās no plkst.8.30 – 17.00.

Pirmdienās un piektdienās klientu apkalpošana notiek tikai attālināti, konsultācijas var saņemt pa klientu apkalpošanas tālruni 67095000. Zvanīt uz minēto tālruni klienti var katru darba dienu no plkst.8.00 – 20.00.

Atgādinām, ka LAD klientu apkalpošanas centri atrodas Rīgā, Ogrē, Jelgavā, Talsos, Saldū, Jēkabpilī, Preiļos, Rēzeknē, Gulbenē un Valmierā.

Informatīvās dienas par platību maksājumu saņemšanas nosacījumiem no 2023. gada

No šā gada novembra katru nedēļu ceturtdienās LAD klientu apkalpošanas centros notiks informatīvās dienas, kuru laikā LAD speciālisti stāstīs par nosacījumiem atbalsta saņemšanai no 2023. gada. Ikviens lauksaimnieks ir aicināts ceturtdienās apmeklēt LAD klientu apkalpošanas centrus un pārrunāt jautājumus, kā pareizi saimniekot savā saimniecībā, lai varētu saņemt platību maksājumus, piemēram, ilgtspēju sekmējošo ienākumu pamatatbalstu, agrovides maksājumus, ekoshēmu atbalstu un citus. No 2023. gada izmaiņas ir ļoti būtiskas, tāpēc LAD aicina lauksaimniekus jau tagad interesēties un noskaidrot, kādas prasības jāievēro.

Katru ceturtdienu plkst.10.00 LAD informēs par galvenajām izmaiņām, parādot prezentāciju visiem interesentiem. Visas dienas garumā noritēs individuālās konsultācijas.

Pirmā informatīvā diena notiks šā gada 3.novembrī. Lai varētu precīzāk sniegt informāciju par konkrēto saimniecību, LAD aicina lauksaimniekus iepriekš pieteikt savu vizīti, zvanot pa tālruni 67095000.

Šobrīd vēl notiek darbs pie dažādu dokumentu izstrādes, Zemkopības ministrija visu aktuālo informāciju publicē ZM mājaslapā www.zm.gov.lv izvēlnē “KLP nākotne”. Te pieejamas arī prezentācijas no ministrijas organizētajām konferencēm reģionos.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI