DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
20. jūlijā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība
1
1

Vakar dzēsts ugunsgrēks dzīvojamā mājā Mārupē

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 19.jūlija plkst. 6.30 līdz 20.jūlijam plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 45 izsaukumus – septiņus uz ugunsgrēku dzēšanu, 23 uz glābšanas darbiem, bet 15 izsaukumi bija maldinājumi.

Vakar plkst. 21.56 tika saņemts izsaukums uz Priekuļu ielu Cēsīs, kur dega divstāvu mūra ēka, tajā esošās divas automašīnas, riepas un sadzīves mantas 252m2 platībā. No liesmām tika nosargāta viena automašīna. Plkst. 4.49 ugunsgrēks tika likvidēts.

Plkst. 13.15 tika saņemts izsaukums Strautu ielā Mārupē, kur deg divstāvu dzīvojamā māja. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji, konstatēja, ka ar atklātu liesmu deg mājas jumts 100m2 platībā. Plkst. 17.04 šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks likvidēts.

Vakar plkst. 12.42 tika saņemts izsaukums uz Madonas novada Ērgļu pagastu, kur vienstāva dzīvojamā mājā nostrādājusi automātiskā ugunsgrēka atklāšanas un trauksmes sistēma. Notikuma vietā nepareizas apkures ierīces ekspluatācijas rezultātā bija izveidojies piedūmojums. No ēkas tika izglābts cilvēks, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Notikuma vietā tika izvēdinātas telpas. Plkst. 13.39 darbi notikuma vietā tika pabeigti.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumu konteiners, dīvāns, siena, elektrosadales skapis, saimniecības ēkas jumts, mikroautobuss un koks.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI