DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. maijā, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Latvijas Pasts publiskās izsolēs ar lejupejošu soli piedāvā iegādāties septiņus nekustamos īpašumus

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas Pasts publiskās izsolēs ar lejupejošu soli piedāvā iegādāties septiņus savā saimnieciskajā darbībā neizmantotus vai biznesa mērķiem neatbilstošus nekustamos īpašumus Latgalē un Vidzemē, kas iepriekšējās izsolēs ar augšupejošu soli netika nosolīti un nopirkti. Pieteikšanās izsolēm iespējama no 2022.gada 16.maija līdz 16.jūnijam, bet izsoles notiks 21.jūnijā.

Izsolēs ar lejupejošu  soli iespējams iegādāties vienu īpašumu  Vidzemē – Valkas novada Ērģemes pagastā – un sešus īpašumus Latgalē: Balvu novada Krišjāņu pagasta Mežupē, Krāslavas novada Kaplavā un Krāslavas pilsētā, Rēzeknes novada Lūznavā un Sakstagala pagastā, kā arī Rēzeknes pilsētā.

Piedaloties izsolēs, iespējams iegādāties zemi, ēkas vai to daļas. Īpašums ar visaugstāko sākumcenu tiek piedāvāts Krāslavā, Sv. Ludvika laukumā 1 un 3, – 75 700 eiro, bet ar viszemāko sākumcenu – Balvu novada Krišjāņu pagastā – 600 eiro. Kopējā visu septiņu atsavināšanai nodoto īpašumu izsoļu sākumcena veido 88 000 eiro.

Izsoles ar lejupejošu soli tiek rīkotas īpašumiem, kam Latvijas Pasta iepriekšējos gados organizētajās izsolēs ar augšupejošu soli netika nosolīti un nopirkti.

Līdzdalībai izsolēs iespējams pieteikties no 16.maija līdz 16.jūnijam, rakstot uz e-pasta adresi izsoles@pasts.lv.

Izsoles notiks 21.jūnijā Latvijas Pasta centrālajā birojā Ziemeļu ielā 10, Lidostā Rīga, Mārupes novadā.

Latvijas Pasts atsavināšanai publiskās izsolēs nodod nekustamos īpašumus, kas netiek izmantoti uzņēmuma saimnieciskajā darbībā, netiek pietiekamā apmērā lietoti un neatbilst Latvijas Pasta biznesa mērķiem.

Pēdējos piecos gados izsolēs pārdots ap 70 Latvijas Pastam piederējušu nekustamo īpašumu.

Sīkāk par Latvijas Pasta publiskajās izsolēs pieejamajiem nekustamajiem īpašumiem iespējams uzzināt te.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI