DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. aprīlī, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme
1
1

CSDD valdes locekļa amatā ievēlēta Dace Benhena

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šodien, 11.aprīlī. VAS “Ceļu satiksmes drošības direkcija” (CSDD) valdes locekles amatā uz pieciem gadiem ievēlēta Dace Benhena. Jaunās valdes locekles atbildības jomas būs transportlīdzekļu reģistrācija, juridiskie jautājumi un klientu apkalpošanas sistēmas  pārraudzības joma.

Daces Benhenas pēdējo gadu darba pieredze saistīta ar banku sektoru. No 2019. gada līdz jauno darba pienākumu uzsākšanai CSDD D.Benhena vadījusi AS “Citadele banka” filiāli Igaunijā, atrodot balansu starp ierobežotu finanšu un cilvēkresursu pieejamību un izaicinošu biznesa mērķu sasniegšanu. Savukārt no 2015. – 2018.gadam D.Benhena bija valdes priekšsēdētājas amatā “Citadele bankas Lietuvoje” (Lietuva), kur tika nodrošināta pārmaiņu vadība un bankas stratēģisko mērķu sasniegšana. Juridiskie jautājumi un klientu apkalpošanas sistēmas pārraudzības attīstība un pilnveidošana īstenota trīs gadus vadot Privātpersonu un Mazo un vidēju uzņēmumu direkciju AS “Citadele banka” laika posmā no 2012.-2015.gadam.

D.Benhena ir ieguvusi profesionālo maģistra grādu uzņēmumu organizācijas vadīšanā Rīgas Tehniskajā universitātē Rīgas Biznesa skolā, bakalaura grādu tiesību zinātnē Latvijas Universitātē, 2.līmeņa profesionālo augstāko izglītību ekonomikā Latvijas Universitātē, profesionālo maģistra grādu uzņēmējdarbības vadībā RSEBAA un bakalaura grādu psiholoģijā Latvijas Universitātē.

No 11.04. valde strādā pilnā sastāvā tās priekšsēdētāja Andra Lukstiņa vadībā līdz ar valdes locekļiem Aivaru Aksenoku, Mārtiņu Krieviņu un Daci Benhenu.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI