DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
07. aprīlī, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Stabilizējoties Covid-19 situācijai, Latvijas Pasts atjauno visa veida sūtījumu izsniegšanu Rīgas 57.pasta nodaļā

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Līdz ar Covid-19 situācijas stabilizēšanos un ierobežojumu atcelšanu klientu apkalpošanai klātienē Latvijas Pasts no 2022.gada 29.aprīļa atjauno visa veida sūtījumu izsniegšanu Rīgas 57.pasta nodaļā, vienlaikus slēdzot sūtījumu izsniegšanai speciāli veidoto punktu, kas šīs nodaļas klientiem tika atvērts 2021.gada 1.jūnijā, Covid-19 pandēmijas aktīvā fāzē. No šā gada 29.aprīļa visi šīs teritorijas klientu sūtījumi tiks atkal izsniegti Rīgas 57.pasta nodaļā, Prūšu ielā 2, un pie tās izvietotajā pakomātā. Latvijas Pasts aicina klientus rūpīgi sekot līdzi informācijai aicinājumos par sūtījumu saņemšanas vietu.

Klientu ātrākai apkalpošanai un pasta nodaļas atslogošanai laikā, kad apmeklētāju apkalpošana klātienē Covid-19 izplatības mazināšanai noteikto ierobežojumu dēļ bija apgrūtināta, Latvijas Pasts pagājušā gada 1.jūnijā papildus izveidoja jaunu sūtījumu saņemšanas vietu – speciālu sūtījumu izsniegšanas punktu Rīgas 57.pasta nodaļas klientiem Maskavas ielā 250 k 2 netālu no nodaļas telpām Prūšu ielā 2.

Līdz ar Covid-19 situācijas un sūtījumu plūsmas stabilizēšanos, kā arī ierobežojumu atcelšanu klientu apkalpošanai klātienē sūtījumu izsniegšanas punkta darbība no 2022.gada 29.aprīļa tiks pārtraukta, un klienti visa veida sūtījumus atkal varēs saņemt Rīgas 57.pasta nodaļā un pie tās izvietotajā pakomātā. Tādējādi pasta nodaļas klientiem joprojām tiks nodrošinātas daudzveidīgas sūtījumu saņemšanas iespējas.

Aicinām Rīgas 57.pasta nodaļas klientus pievērst uzmanību aicinājuma tekstam par sūtījuma saņemšanas vietu, lai saprastu, vai sūtījums turpmāk būs saņemams pasta nodaļā vai pakomātā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI