DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
18. janvārī, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Tiesu sistēma

Piektdien plēnumā Augstākā tiesa izvērtēs aizvadīto gadu

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Piektdien, 21.janvārī, Augstākās tiesas plēnums izvērtēs Augstākās tiesas darbu 2021.gadā. Plēnums notiks attālinātā formātā.

Struktūrvienību darbu analizēs to vadītāji – Civillietu departamenta priekšsēdētājs Normunds Salenieks, Krimināllietu departamenta priekšsēdētāja Anita Poļakova, Administratīvo lietu departamenta priekšsēdētāja Veronika Krūmiņa, Judikatūras un zinātniski analītiskās nodaļas vadītāja Anita Zikmane un Administrācijas vadītāja Sandra Lapiņa.

Ziņojumu par Disciplinārtiesas darbu sniegs tās priekšsēdētāja Ināra Garda.

Noslēgumā Augstākās tiesas priekšsēdētāja Aigara Strupiša kopsavilkums par Augstākās tiesas darbu 2021.gadā un uzdevumiem 2022.gadā.

Plēnumā piedalīties un uzstāties aicināts arī ģenerālprokurors Juris Stukāns un tieslietu ministrs Jānis Bordāns.

Plēnuma darba kārtībā arī jautājums par grozījumiem Augstākās tiesas plēnuma reglamentā, kas saistīti ar balsošanas kārtību.

Plēnuma darba kārtības projektu skatīt šeit

Plēnuma gaitai interesenti varēs sekot tiešraidē Augstākās tiesas YouTube kanālā. Saite pirms plēnuma sākuma būs pieejama Augstākās tiesas mājaslapā un Twiterkontā.

Pēc plēnuma plkst.13.00 notiks attālinātā preses konference, kurā piedalīsies Augstākās tiesas priekšsēdētājs un Senāta departamentu priekšsēdētāji.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI