DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
22. novembrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide

LVM GEO LIETOTNEI JAUNA VERSIJA

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

LVM GEO komanda nemitīgi strādā pie LVM GEO Mobile lietotnes uzlabošanas un darbības paplašināšanas. No 18. novembra interesentiem pieejama LVM GEO Mobile lietotnes jaunā versija (3.1.0), kas nodrošina vēl ērtāku atpūtu un darbu dabā. Būtiski uzlabota bezsaistes (offline) funkcionalitāte, jo ne visur mežā pieejams interneta pārklājums.

Jaunajā versijā ir uzlabota atrašanās vietas funkcionalitāte, kas tagad ļauj noteikt arī kustības virzienu (no kompasa vai no pārvietošanās virziena); lietotājam ir iespēja bloķēt ekrānu un pogas, kā arī iespēja pieslēgt vai atslēgt kartes navigācijas pogas. Jaunā lietotnes versija piedāvā jauna fona servisu - kvartāra nogulumu karti.

Turklāt fona karti tagad iespējams lejupielādēt trīs mērogos visai Latvijai vai pa noteiktiem apgabaliem, un arī atjaunot, kad lejupielādes ir novecojušas.

Lielākas jaunās versijas izmaiņas ir pieejamas LVM GEO Mobile lietotnes autorizētajiem lietotājiem – nodrošināta uzņēmuma vai organizācijas datu lejupielāde pa apgabaliem, kas pēc lejuplādes ir izmantojami darbam bezsaistē.

Lasīt vairāk:

"LVM GEO Mobile" lietotnei jauns dizains

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI