DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
02. augustā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Ekonomikas ministra biroju vadīs Artūrs Butāns

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ar šodienu, 2.augustu, ekonomikas ministra Jāņa Vitenberga biroju vadīs Artūrs Butāns. Strādājot Kurzemes Biznesa inkubatorā, guvis praktisku pieredzi uzņēmējdarbības veicināšanā un projektu vadībā, savukārt līdzšinējais darbs Saeimā bija saistīts ar likumdošanu, kas devis papildu zināšanas un pieredzi valsts pārvaldes politikas jautājumos.

“Šis ir izaicinājumiem pilns laiks, kurā par virzītājspēku jākļūst līderiem, kuriem ir saimnieka apzinīgums, neizsīkstošas darbaspējas un drosme pieņemt atbildīgus lēmumus. Tieši tādi ir ekonomikas ministrs Jānis Vitenbergs un Ekonomikas ministrijas parlamentārā sekretāre Ilze Indriksone, kuru komandai ar prieku un lepnumu pievienojos,” norāda ekonomikas ministra biroja vadītājs, uzsverot, ka ir pagodināts būt daļa no Ekonomikas ministrijas jaudpilnās komandas.

A.Butāns studējis uzņēmējdarbības vadību Sidnejas biznesa koledžā, ir Zemessardzes 44.kājnieku bataljona zemessargs un Nacionālās apvienības VL-TB/LNNK Liepājas nodaļas vadītājs, kā arī organizācijas “Daugavas Vanagi Latvijā” biedrs.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI