DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
02. augustā, 2021
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

RNP būtiski samazina klientiem izmaksas par zāles pļaušanu

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

SIA “Rīgas namu pārvaldnieks” (RNP) pēdējā gada laikā metodiski pilnveidojot iepirkumu sistēmu un kritērijus, nodrošinājis, ka zāles pļaušanas pakalpojums turpmāk klientiem būs 2 reizes lētāks nekā līdz šim. Turpmāk RNP teritoriālo iecirkņu Austrumi, Ziemeļi, Centrs, Daugava un Jugla zāles pļaušanas un nopļautās zāles savākšanu nodrošinās SIA “Ekozona”, savukārt teritoriālajam iecirknim Pārdaugava šo pakalpojumu nodrošinās “Clean R”.

Šādu lēmumu par dalījumu zonās RNP pieņēma, lai palielinot konkurenci, iegūtu vairākus pakalpojuma sniedzējus, kas būtu spējīgi saviem spēkiem nodrošināt izdevīgu un kvalitatīvu pakalpojuma saņemšanu visiem RNP klientiem.

SIA “Rīgas namu pārvaldnieks” valdes priekšsēdētājs Ronalds Neimanis“RNP prioritāte ir piedāvāt iespējami kvalitatīvāko pakalpojumu par atbilstošām izmaksām. Ikdienā tiek strādāts pie tā, lai metodiski pilnveidotu gan visu iepirkumu sistēmu kopumā, gan atsevišķus iepirkumus. Cenšamies palielināt konkurenci, dodot iespēju iepirkumos piedalīties maksimāli plašam pretendentu lokam. Rezultātā esam panākuši ļoti būtisku zāles pļaušanas pakalpojuma cenas samazinājumu.”

Saistībā ar ilgstošo karsto laikapstākļu periodu, SIA “Rīgas namu pārvaldnieks” seko līdzi situācijai, lai pasargātu galvaspilsētas augsni no izkalšanas. Karstajā laikā zāle tiek pļauta retāk, tāpat nākotnē plānots ieviest atsevišķas zonas, kur zāle tiks pļauta ar lielākiem intervāliem arī turpmāk. Īpaši mitrās vietās sekojam līdzi, lai zāles garums nepārsniegtu noteikumos minētos 20 cm.

Kā jau ziņots iepriekš, RNP padziļināti analizējot māju finanšu rādītājus, pārskata pārvaldīšanas maksu, balstoties uz administratīvo un citu ar daudzdzīvokļu māju pārvaldīšanu saistīto izmaksu samazinājumu uzņēmumā. Kopējais pārvaldīšanas maksas samazinājums attiecināms jau uz 850 mājām, kas gada griezumā ir ap 1,6 milj. EUR ietaupījums RNP klientiem. Minētais iepirkuma rezultāts iespējams ļaus samazināt RNP klientu nākamā gada izmaksas vēl vairāk.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI