DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
28. maijā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

1. jūnija rīta vilciena reiss līdz Madonai vēl netiks izpildīts; tā vietā kursēs maršruta Rīga–Madona–Lubāna autobusi

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Vilciens maršrutā Rīga–Madona sāks kursēt no 2021. gada 1. jūnija vakara – reiss Rīgā tiks uzsākts plkst.19.01. Vilciens, kas no Madonas izbrauks plkst.4.56, sāks kursēt no 2. jūnija. Tādējādi 1. jūnija rītā pasažieru pārvadājumus nodrošinās maršruta Nr.7989 Rīga–Madona–Lubāna autobuss, kas no pieturas Lubāna izbrauc plkst.4.00 (autobuss kursē cauri Cesvainei) un plkst.4.50 (autobuss kursē cauri Barkavai).

Papildus tam 1. jūnija vakarā maršruta Nr.7989 Rīga–Madona–Lubāna reiss, kas Rīgā tiek uzsākts plkst.17.40 un 18.10, tiks izpildīts līdz Madonai. Pēc tam pasažieri varēs pārsēsties maršruta Nr.6376 Madona–Cesvaine–Dzelzava vai Nr.6339 Madona–Meirāni–Lubāna autobusā, kas no Madonas stacijas izbrauks plkst.21.41, un turpināt ceļu līdz Lubānai (viens autobuss kursēs cauri Cesvainei, otrs – cauri Barkavai).

Autotransporta direkcija atgādina, ka no 1. jūnija vilciens uz / no Madonas kursēs katru dienu, bet uz / no Gulbenes – piektdienās, sestdienās un svētdienās. Lai pasažieri varētu pārsēsties no vilciena autobusā un otrādi, ērti nokļūstot iecerētajā galamērķi, gaidāmas izmaiņas arī reģionālo autobusu maršrutos. Papildus tam tiks slēgti četri reisi maršrutā Nr.7989 Rīga–Madona–Lubāna. Detalizētāka informācija par izmaiņām: https://bit.ly/3uuqiN8

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI