DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. maijā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Kariņš: vakcinācijas centru darbs norit raiti, aicinu visus vakcinēties

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš trešdien, 19. maijā, apmeklējot lielo vakcinācijas centru “ATTA centrs” Rīgā, secināja, ka Covid-19 vakcinācijas process norit raiti un aicināja cilvēkus izmantot sev ērtākās vakcinācijas iespējas.

Lielā vakcinācijas centra “ATTA centrs” apmeklējuma laikā Ministru prezidents iepazinās ar vakcinācijas procesu, vakcinācijas personāla darbu, kā arī pārrunāja vakcinēšanās pieredzi ar centra apmeklētājiem. Ar lielā vakcinācijas centra darbību K.Kariņu iepazīstināja vakcinācijas centru apkalpojošās “Veselības centru apvienības” valdes priekšsēdētāja Stella Lapiņa un Nacionālā veselības dienesta Vakcinācijas projekta nodaļas vadītāja Eva Juhņēviča.

Vizītes laikā Ministru prezidents pateicās vakcinācijas personālam par darbu un apmeklētājiem, ka izvēlējušies vakcinēties pret Covid-19, norādot, ka vakcinācija ir vienīgais risinājums pandēmijas drīzai izbeigšanai.

K. Kariņš aicina ikvienu Latvijas iedzīvotāju, kas vēl nav vakcinējies, izmantot valsts piedāvāto iespēju vakcinēties pret Covid-19 kādā no vairāk nekā 800 vakcinēšanas punktiem Latvijā - tas ir vienkārši, ātri un bez maksas.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI