DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. decembrī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Plānots uzlabot 4. un 19. trolejbusa kustības ātrumu

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Lai uzlabotu 4. un 19. trolejbusa maršrutu kustības ātrumu, “Rīgas satiksme” sadarbībā ar Rīgas domes Satiksmes departamentu Saulkalnes un Kartupeļu ielas krustojumā esošajam luksoforam uzstādījusi trolejbusu kustības detektorus, kas nodrošinās vienmērīgu sabiedriskā transporta kustību bez papildu nepieciešamības apstāties pie luksofora. Tāpat plānots, ka pasažieri turpmāk tiks apkalpoti viena kvartāla ietvaros esošajās pieturvietās “Saulkalnes iela” un “Tadaiķu iela”, attiecīgajos virzienos.

Par minēto izmaiņu apstiprināšanu vēl ir jālemj Rīgas domes Pasažieru komercpārvadājumu licencēšanas komisijai.

Rīgas domes Satiksmes departaments sadarbībā “Rīgas satiksmi” jau veikusi dažādus uzlabojumus 4. un 19. trolejbusa kustības paātrināšanai, piemēram, ieviesta sabiedriskā transporta josla pirms iebraukšanas Mūkusalas aplī, uzlabota Saulkalnes, Graudu un Mālu ielas krustojumā prioritāte trolejbusiem, izveidota sabiedriskā transporta josla izbraucot uz K.Ulmaņa gatvi virzienā no centra.

Saziņai ar «Rīgas satiksmi» aicinām izmantot informatīvo tālruni 20361862, vai arī sūtiet e-pastu uz info@rigassatiksme.lv. Tāpat ar uzņēmumu var sazināties izmatojot mājas lapā www.rigassatiksme.lv esošo sadaļu «Sazinies ar mums», kurā ikviens elektroniski var iesniegt savu pieteikumu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI