DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
12. decembrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Kariņš izveido darba grupu Ventspils brīvostas nepārtrauktas darbības nodrošināšanai

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš šodien, 12. decembrī, izdeva rīkojumu par darba grupas izveidi satiksmes ministra Tāļa Linkaita vadībā Ventspils brīvostas nepārtrauktas darbības nodrošināšanai pēc tam, kad ASV Ārvalstu aktīvu kontroles birojs to iekļāvis globālajā Magņitska sankciju sarakstā.

K. Kariņa rīkojumā noteikts, ka darba grupa izveidota, lai veicinātu efektīvu darbības koordināciju un nodrošinātu Ventspils brīvostas nepārtrauktu darbību un samazinātu korupcijas riskus, tādejādi mazinot ASV noteikto sankciju ietekmi uz Latvijas tranzīta sistēmu un tautsaimniecību kopumā.

Ar rīkojumu noteikts, ka darba grupu vadīs satiksmes ministrs Tālis Linkaits un tās sastāvā strādās finanšu ministrs Jānis Reirs, ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs, tieslietu ministrs Jānis Bordāns, ekonomikas ministrs Ralfs Nemiro, vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Juris Pūce, zemkopības ministrs Kaspars Gerhards, Ministru prezidenta biroja vadītājs Jānis Patmalnieks, Latvijas Bankas prezidents Mārtiņš Kazāks, Finanšu kapitāla un tirgus komisijas priekšsēdētāja Santa Purgaile un Valsts kases pārvaldnieks Kaspars Āboliņš. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI