DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
10. oktobrī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

No 14. oktobra darbdienās 47 vilcienu reisiem biļetes par 25% lētākas

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

No 2019. gada 14. oktobra līdz 2020. gada 17. aprīlim darbdienās dienas vidus reisiem biļetes vienam braucienam būs par 25% lētākas, pērkot tās vilcienu biļešu tirdzniecības kasēs vai vilcienā pie konduktora kontroliera. Savukārt, iegādājoties e-biļeti “Pasažieru vilciena” mobilajā lietotnē vai mājaslapā uz kādu no 47 dienas vidus reisiem, tiks piešķirta vēl 5% atlaide, kas piemērojama visām elektroniski iegādājamām biļetēm. 

Aicinām biļetes par draudzīgāku cenu dienas gaišajā laikā, kad ir mazāka pasažieru plūsmas, izmantot skolēniem, aktīviem atpūtniekiem, pētniekiem un visiem tiem, kuru ikdiena nav saistīta ar noteiktu darba vai mācību laiku.

Dienas vidus 25% atlaide biļetēm vienam braucienam tiek piemērota:

  • 9 vilcieniem maršrutā Rīga-Skulte-Rīga;
  • 11 vilcieniem maršrutā Rīga-Aizkraukle-Rīga;
  • 8 vilcieniem maršrutā Rīga-Jelgava-Rīga;
  • 19 vilcieniem maršrutā Rīga-Tukums-Rīga.

Vilcienu kustības sarakstos pie biļešu kasēm un pieturvietu informatīvajos stendos reisi, kuriem ir piemērota atlaide, atzīmēti ar zaļas krāsas zīmi. Arī mājaslapā un mobilajā lietotnē šie reisi ir atzīmēti ar 25% atlaides zīmi, un, iegādājoties e-biļeti, konkrētā maršruta cena jau būs norādīta ar 25% atlaidi, kā arī ar papildus piemērojamo 5% atlaidi par biļetes iegādi elektroniski.

Lūdzu ņemt vērā, ka, iekāpjot vilcienā pieturā, kurā ir atvērta biļešu kase, biļete pie konduktora kontroliera maksās par 0,50 eiro vairāk.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI