DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
06. martā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Evika Siliņa: bērnu drošībai nepieciešama atbildīga institūciju sadarbība

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Ceturtdien, 8. martā, plkst. 10.00 Iekšlietu ministrija rīko sanāksmi, kurā piedalīsies ar transporta nozari un tās uzraudzību saistīto iestāžu pārstāvji, lai rastu konkrētus risinājumus ar bērnu drošību saistītajos jautājumos.

Iekšlietu ministrijas parlamentārā sekretāre Evika Siliņa: "Bērnu piespiedu izsēdināšanu no sabiedriskā transporta ir nopietns apdraudējums bērnu drošībai, kas var radīt smagas sekas. Aicinām pasažieru pārvadātājus, sabiedriskā transporta vadītājus un kontrolierus nodrošināt bērniem drošu pārvietošanos un nepieļaut jebkādu apdraudējumu bērna drošībai. Bērna drošība un bērnam droši apstākļi vienmēr ir prioritāri attiecībā ar citām interesēm, tajā skaitā pārvadātāju interesēm."

Sanāksmē aicināti piedalīties pārstāvji no Satiksmes ministrijas, Labklājības ministrijas, Latvijas Pašvaldību savienības, Latvijas Lielo pilsētu asociācijas, Valsts policijas, Autotransporta direkcijas, Ceļu satiksmes drošības direkcijas, Bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas un "Rīgas Satiksmes".

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI