DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
31. oktobrī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

Tiks pasniegta labas prakses balva darba aizsardzībā „Zelta ķivere”

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Jau 12. gadu Valsts darba inspekcija cildinās uzņēmumus, kas visaktīvāk rūpējas par savu darbinieku veselību un drošību, pasniedzot labas prakses balvu „Zelta ķivere”. Šogad „Zelta ķivere” tiks pasniegta uzņēmumiem, kuri aktīvi veicina darbinieku sekmīgu atgriešanos darba tirgū pēc ilgstošas prombūtnes un organizē īpašus atbalsta pasākumus, kas veicina cilvēku vēlmi atsākt darba gaitas uzņēmumā Latvijā.

Valsts darba inspekcija aicina Jūs uz svinīgo Labas prakses balva "Zelta ķivere" pasniegšanas ceremoniju, kas notiks 3.novembrī plkst.16:15 konferences «Atgriežos, lai strādātu!» noslēgumā, kas norisināsies Rīgā, Elizabetes ielā 24, viesnīcas Tallink Hotel Riga konferenču centrā.

Lūgums apstiprināt savu dalību pasākumā līdz 2. novembra plkst. 15.00, rakstot uz e-pastu: megija.ekkerte@vdi.gov.lv vai zvanot uz tālruni: +371 25484797.

Katru gadu labas prakses balvu konkursu Latvijā izsludina Valsts darba inspekcija, bet lēmumu par labāko labās prakses piemēru pieņem žūrijas komisija, kuras sastāvā ir pārstāvji no Valsts darba inspekcijas, LR Labklājības ministrijas, RSU Darba drošības un vides veselības institūta, Latvijas darba devēju konfederācijas un Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI