DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
13. septembrī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Finanses

Godinās labākos ES fondu projektus konkursā “Reģionu zvaigznes 2024”

Finanšu ministrija aicina pieteikt konkursā “Reģionu zvaigznes 2024” veiksmīgākos, inovatīvākos un iedvesmojošākos ar Eiropas Savienības (ES) līdzfinansējumu īstenotos projektus. Konkursa mērķis ir popularizēt labās prakses piemērus ES fondu finansējuma ieguldīšanā valsts attīstībā. Tajā tiks godināti augstas pievienotās vērtības projekti, kas ceļ vietējās sabiedrības labklājības līmeni un vienlaikus izglīto un iedvesmo citus projektu realizētājus Latvijā un citur Eiropā.

“Atbalsts uzņēmējdarbībā, ekonomikas attīstībā un infrastruktūrā, atjaunotas izglītības, veselības aprūpes, kultūras iestādes, ieguldījums cilvēku prasmēs, tie ir tikai daži piemēri, kur redzam Eiropas Savienības ieguldījumu mūsu valstī. Aiz realizētajiem ES fondu projektiem stāv cilvēki, kuri radījuši un realizējuši attīstības idejas, un projektu rezultāti sniedz reālus ieguvumus Latvijas iedzīvotāju dzīvēs. Latvijas divdesmitgadē Eiropas Savienībā godināsim un pateiksimies izcilākajiem ES fondu projektu realizētājiem Latvijā,”pauž finanšu ministrs Arvils Ašeradens.

Šogad projektu realizētāji aicināti iesniegt projektus piecās kategorijās:

  1. Konkurētspējīga un vieda Eiropa;
  2. Zaļa Eiropa;
  3. Savienota Eiropa;
  4. Sociāla un iekļaujoša Eiropa;
  5. Iedzīvotājiem tuvāka Eiropa.

Pieteikumus konkursam aicinām iesniegt līdz šī gada 31. oktobrim. Plašāka informācija par katru no konkursa kategorijām, kā arī pieteikuma anketa pieejama mājaslapā: https://www.esfondi.lv/par-es-fondiem/regionu-zvaigznes.

Visus “Reģionu zvaigznes 2024” konkursā pieteiktos projektus izvērtēs žūrija un labākos projektus katrā no kategorijām apbalvos īpašā pasākumā šā gada decembrī.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI