DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
10. septembrī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības
1
1

Pasākumā “Manas mājas Vidzemē” reemigranti dosies pārgājienā pretim zelta rudenim Saulkrastos

Turpinot veiksmīgo tīklošanās pasākumu sēriju reemigrantiem “Manas mājas Vidzemē”, šoreiz aicinām izbaudīt krāšņo Vidzemes rudeni Saulkrastos! Pasākuma mērķis ir sniegt atbalstu ģimenēm, kas nesen atgriezušās Latvijā, un veidot ciešākas saites starp reemigrantiem.

KAD: Sestdien, 21. septembrī, no plkst. 12.00 līdz 16.00.

KUR: Pulcēšanās pie Saulkrastu Tūrisma informācijas centra plkst. 12.00.

Dienu pavadīsim aktīvā un draudzīgā gaisotnē, dodoties pārgājienā pastaigu maršrutā "Mazā Latvija", kas veidots Latvijas kontūras formā. Rimants Lūsis, Saulkrastu novada Vecākais tūrisma informācijas konsultants, iepazīstinās dalībniekus ar Saulkrastu vēsturi un interesantiem faktiem par izvēlēto maršrutu.

Pēc pārgājiena noslēgsim dienu ar pikniku, kur dalībniekiem būs iespēja neformālā gaisotnē tīkloties un dalīties pieredzē par atgriešanos Latvijā.

Ja vēlies izbaudīt zeltaino rudeni Saulkrastos un satikt citus reemigrantus brīvā gaisotnē, pievienojies mums! Lūdzam pieteikt savu dalību, rakstot uz e-pastu: remigracija@vidzeme.lv vai zvanot pa tālruni 29374285 līdz 19. septembra vakaram.

Svarīgi: Katra ģimene tiek aicināta līdzi ņemt groziņu kopīgajam piknikam pasākuma noslēgumā.

Pasākumu rīko Vidzemes plānošanas reģiona reemigrācijas koordinatore Inga Madžule, turpinot 2023. gadā aizsākto tradīciju pulcēt Vidzemē dzīvojošās reemigrantu ģimenes. Šie pasākumi sniedz iespēju veidot jaunas pazīšanās, draudzīgi risināt sarunas par svarīgiem jautājumiem, kas skar atgriešanos Latvijā, un iepazīt dažādas Vidzemes vietas.

Aicinām uz pasākumu gan tos, kuri no ārzemēm pārcēlušies nesen, gan tos, kuri atgriezušies uz dzīvi Latvijā jau agrāk. "Manas mājas Vidzemē" ir lieliska platforma, lai apmainītos ar pieredzi, iedrošinātu un atbalstītu tos, kuri pārcēlušies no ārvalstīm uz Vidzemi.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI