DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
24. jūlijā, 2024
Lasīšanai: 4 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Satiksmes ierobežojumi Valmieras 741. dzimšanas dienas svinību laikā 

Publicitātes attēls

Valmieras 741. dzimšanas dienas svinību laikā gaidāmas vairākas satiksmes organizācijas izmaiņas un satiksmes ierobežojumi, kā arī izmaiņas autobusu kustībā. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām! 

24. jūlijā 

No 24. jūlija plkst. 22.00 līdz 28. jūlija plkst. 17.00 satiksmei būs slēgts Bastiona ielas posms no Ozolu ielas līdz Katrīnas ielai un Katrīnas iela. 

25. jūlijā 

25. jūlijā no plkst. 22.00 līdz 28. jūlija plkst. 23.00 būs slēgts stāvlaukums pie Valmieras Olimpiskā centra Čempionu ielā 2. 

26. jūlijā 

26. jūlijā no plkst. 17.30 līdz 19.30 būs slēgta Semināra iela un Smilšu ielas posms no Dārza ielas līdz Grants ielai, kur dalībnieki pulcēsies svētku gājienam.   

Gājiena norises laikā, 26. jūlijā no plkst. 19.00 līdz 20.30, satiksme būs slēgta Lāčplēša ielā, Raiņa ielas posmā no Beātes ielas līdz Lāčplēša ielai, Tērbatas ielas posmā no Lucas ielas virzienā uz Lāčplēša ielu, pār Gaujas tiltu un Cēsu ielas posmā no centra rotācijas apļa līdz rotācijas aplim pie autoostas. Satiksme būs ierobežota Rīgas ielas posmā no Limbažu ielas līdz Valmieras Sv. Sīmaņa baznīcai.  

Sabiedriskais transports kursēs pa apvedceļu. Pasažieri tiks apkalpoti Valmieras autoostā. Pasažieriem jāņem vērā, ka iespējama maršrutu autobusu kavēšanās. 

Valmieras pilsētas maršrutu autobusi gājiena laikā nekursēs. 

“Harmonija brīvdabā” laikā, no 26. jūlija plkst. 15.00 līdz 27. jūlija plkst. 3.00, būs slēgts Palejas ielas posms no Lucas ielas līdz Dīvaliņa ielai. 

27. jūlijā 

Amatnieku un mājražotāju darinājumu tirgus laikā, 27. jūlijā no plkst. 6.00 līdz 18.00, autotransporta satiksmei būs slēgts Rīgas ielas posms no Kārļa Baumaņa ielas līdz Limbažu ielai, kā arī Veides iela un Strazdu iela.   

Sabiedriskais transports virzienā uz Rīgu kursēs maršrutā Kārļa Baumaņa iela, Beātes iela un Limbažu iela. Pasažierus apkalpos autobusu pieturā Kārļa Baumaņa ielā un Beātes ielā (pretī veikalam “Austris”). Virzienā uz Valmieras autoostu autobusi kursēs maršrutā Semināra iela, Pāvila Rozīša iela, Diakonāta iela. Pasažierus apkalpos papildu pieturvietās Semināra ielā un Diakonāta ielā. 

Valmieras pilsētas 7., 9., 14. un 18. maršruta autobusi virzienā no Valmiermuižas uz centru kursēs gar tirgu. 

Valmieras dzimšanas dienas svētku laikā automašīnas varēs novietot stāvlaukumos: Rīgas ielā 91, Pāvila Rozīša ielā 40A, Ziemeļu ielā 1, Kārļa Baumaņa ielā 8A, Lāčplēša ielā 2, Pilskalna ielā 3, Bruņinieku ielā 1, Zvaigžņu ielā 4, Meža ielā 12A, Cēsu ielā 4, Tērbatas ielā 13, Raiņa ielā 11, Raiņa ielā 3, Dīvaliņa ielā 15, Rīgas ielā 25C, Rīgas ielā 13 un citviet. 

Aicinām transportlīdzekļu vadītājus būt uzmanīgiem un sekot līdzi izvietotajām ceļa zīmēm. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām! 

Svētku programma valmierasvin.lv. 

Svētku lieldraugs – AS “Valmieras stikla šķiedra”. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI