DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
01. jūlijā, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Jūlijā aicinām apmeklēt Dabas māju un izglītojošos braucienus Liepājas ezerā ar “AkvaLab Liepāja” 

Publicitātes foto

Turpinoties vasaras pilnbriedam, arī jūlijā Liepājas Izglītības pārvaldes Zinātnes un izglītības inovāciju centra Dabas māja aicina ikvienu ieinteresēto dabas un vides pētniecībā iepazīt četrpadsmit interaktīvās instalācijas speciālista vadībā. Savukārt piecpadsmito instalāciju – dabas izziņas pētniecības mazizmēra kuģošanas līdzekli “AkvaLab Liepāja” – ikviens aicināts izmēģināt, iepriekš reģistrējoties. 

Pirmoreiz ierobežotā skaitā ar peldlīdzekli “AkvaLab Liepāja” notiks izglītojoši braucieni Liepājas ezerā arī vakarā: 

  • 2. jūlijā, otrdienā, plkst. 18.00; 19.00 un 20.00 
  • 3. jūlijā, trešdienā, plkst. 18.00; 19.00 un 20.00 

Tāpat jūlijā plānoti dabas un vides pētniecības braucieni arī citos laikos, taču tā kā peldlīdzekļa droša pārvietošanās ir cieši saistīta ar laikapstākļiem un citiem tehniskiem apstākļiem reģistrēšanās tiek atvērta pakāpeniski. Tuvākie atvērtie laiki: 

  • 4. jūlijā, ceturtdienā, plkst. 9.00; 10.00 un 11.00 
  • 9. jūlijā, otrdienā, plkst. 14.00; 15.00 un 16.00 

Katra izglītojošā brauciena laikā tiek īstenota nodarbība, kas saistīta ar ezera ekosistēmu, tai skaitā iepazīti ūdens pētniecības rīki, turklāt katra nodarbība ir uzskatāma par vienreizīgu-neatkārtojamu, jo nodarbības saturs ir atkarīgs no tā, kas konkrētā brauciena laikā redzams zem ūdens vai iegūts īslaicīgai izpētei. 

Visiem dalībniekiem iepriekšēja reģistrācija ir obligāta – https://ej.uz/AkvaLab-braucieni 

Arī skolēnu vasaras brīvlaikā Dabas māju turpina apmeklēt skolēnu grupas, galvenokārt dažādu nometņu ietvaros, taču vasaras periodā ir vairāk iespēju izglītojošām ekskursijām pilsētas iedzīvotājiem un viesiem. Izglītojošās ekskursijas bez iepriekšējas reģistrācijas speciālista vadībā pieejamas sekojošos laikos: 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI