DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
28. jūnijā, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Nedēļas nogalē, nakts stundās Ģenerāļa Radziņa krastmalas posmā pie dzelzceļa pārvada slēgs satiksmi 

Turpinoties būvdarbiem Ģenerāļa Radziņa krastmalā, naktī no piektdienas uz sestdienu un naktī no sestdienas uz svētdienu laika periodā no plkst. 23.00 līdz 5.00 Ģenerāļa Radziņa krastmalā pie dzelzceļa pārvada slēgs transportlīdzekļu satiksmi.  

Šobrīd būvdarbu zonā Ģenerāļa Radziņa krastmalā pie Dzelzceļa tilta transportlīdzekļu satiksme abos braukšanas virzienos tiek organizēta pa divām brauktuves joslām.  

Piektdienas naktī, 28. jūnijā, no plkst. 23.00 līdz plkst. 5.00 un sestdienas naktī, 29. jūnijā, no plkst. 23.00 līdz plkst. 5.00 plānots demontēt pagaidu rievsienas izbūvētajam tilta balstam, tādēļ satiksme Ģenerāļa Radziņa krastmalas posmā pie dzelzceļa pārvada šajā laikā būs slēgta. 

Slēgto Ģenerāļa Radziņa krastmalas posmu virzienā uz centru būs iespējams apbraukt pa Centrāltirgus ielu, Prāgas ielu un 13. janvāra ielu, savukārt virzienā uz Salu tiltu pa 13. janvāra ielu, Prāgas ielu, Lastādijas ielu un Vilhelma Purvīša ielu.  

Par darbu veikšanu atbildīgajiem uzdots nodrošināt ceļa zīmju izvietošanu, iedzīvotāju un uzņēmumu, kuri atrodas minētajā ielas posmā, transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma, kā arī operatīvā un sabiedriskā transporta satiksmi. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI