DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
05. jūnijā, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

LPS rīko diskusiju par Valsts kontroles revīzijas ziņojumu un pašvaldību meža apsaimniekošanu  

Šī gada 6.jūnijā plkst.14.00 Latvijas Pašvaldību savienība (LPS) rīkos diskusiju par Valsts kontroles (VK) revīzijas ziņojumu Pašvaldību meži – nesaimnieciski izmantots publiskais resurss un skaidros pašvaldību mežu apsaimniekošanas principus. 

Pasākumā VK Piektā Revīzijas departamenta direktors Oskars Erdmanis prezentēs revīzijas ziņojumā Pašvaldību meži – nesaimnieciski izmantots publiskais resurss konstatēto un pašvaldībām sniegtos ieteikumus. 

Tāpat diskusijā piedalīsies LPS pārstāvji, sniedzot viedokli un savu redzējumu par VK revīzijas ziņojumā konstatēto, kā arī turpmāko rīcību. 

Savukārt SIZ Rīgas Meži valdes priekšsēdētāja Anita Skudra un Meža apsaimniekošanas plānošanas nodaļas vadītājs Juris Zariņš prezentēs pieredzi urbāno mežu daudzmērķu apsaimniekošanā, kā arī mežsaimniecības labo praksi starp Latvijas regulējumu, Eiropas prasībām un tehnoloģiju izaicinājumiem. 

Diskusija klātienē notiks LPS mītnē, Mazā pils ielā 1 (4.stāva zālē), Rīgā. Pasākumam iespējams pieslēgties arī attālināti MS Teams platformā iepriekš piesakoties. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI