DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
26. aprīlī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Aicinām pieteikties sabiedriskās ēdināšanas pakalpojuma sniegšanai Valmieras pilsētas svētkos  

Publicitātes foto

26.–28. jūlijā svinēsim Valmieras 741. dzimšanas dienu. Lai svinību viesiem sātīgs un gards maltītes piedāvājums, aicinām pieteikties sabiedriskās ēdināšanas pakalpojuma sniegšanai. Pieteikšanās līdz 2. jūnijam, aizpildot anketu elektroniski: https://forms.gle/NDfW7fGgT5kEvY947. Pirmo reizi Valmieras dzimšanas dienā darbosies arī depozīta sistēma, dzērienus iepildot depozīta glāzē. Tas ļaus ievērojami samazināt atkritumu apjomu un Valmierai dzimšanas dienā uzdāvināt tīrāku vidi.  

Valmiera dzimšanas dienā pulcē daudz viesu, katram svētku programmā atrodot sev ko īpašu. Visiem atveldzējoties vai baudot dzimšanas dienas dzērienu, esam novērojuši, ka atkritumu tvertnes ar vienreizlietojamām glāzēm piepildās rekordātrumā. Tāpēc šogad aicināsim izmantot daudzkārt lietojamas glāzes, ko būs iespējams aizņemties un pēc tam atdot tam īpaši paredzētos punktos.  

Gan ar depozīta sistēmu, gan citu ēdināšanas pakalpojumu sniedzējiem svarīgu informāciju aicinām iepazīties, rūpīgi izlasot nolikumu. Tas pieejams šeit: https://ej.uz/3274. 

Ēdināšanas zonas darbosies 26. un 27. jūlijā. Papildu saziņai par tirdzniecības norisi lūdzam rakstīt e-pastu uz tirdznieciba@valmierasnovads.lv. 

Valmierai šogad 741. dzimšanas diena un izcilajam soļotājam, Latvijai pirmās olimpiskās medaļas ieguvējam, patriotam, valmierietim Jānim Daliņam – 120. Tāpēc Valmieras dzimšanas dienā aicināsim paskatīties uz mūsdienu pasauli Jāņa Daliņa acīm. Kādu brīdi soļosim kopā, lai uzzinātu Jāņa Daliņa neparasto un iedvesmojošo stāstu un satiktos ar dzīvesprieku Valmieras 741. dzimšanas dienā! 

Par Valmieras dzimšanas dienu seko līdzi jaunumiem tīmekļvietnē valmierasvin.lv! 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI