DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. martā, 2024
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Latvijas junioru čempionātā ložu šaušanā uzvar Dobeles sporta skola

15. un 16.martā Dobeles un Tukuma šautuvēs norisinājās Latvijas junioru čempionāts ložu šaušanā.

Sacensībās piedalījās vairāk kā simts junioru vecuma sportisti no Ādažiem, Balviem, Daugavpils, Dobeles, Dienvidkurzemes novada, Jelgavas, Krāslavas, Rīgas, Tukuma, Ventspils un Viļakas, kā arī BJC "IK Auseklis". Sportisti izpildīja vingrinājumus ar pneimatisko pistoli, pneimatisko šauteni, mazkalibra pistoli un mazkalibra šauteni.

Šaušanā ar mazkalibra šauteni sportisti izpildīja vingrinājumu no trīs stāvokļiem – no ceļa, guļus un stāvus 50 metru distancē. Pirmā vieta Dienvidkurzemes sporta skolas audzēknei Katei Lietavniecei. 2. un 3.vieta Dobeles Sporta skolas audzēknēm Anetei Tukišai un Keitai Urbevicai. Puišu konkurencē pirmās divas vietas Dienvidkurzemes sporta skolas sportistiem Jānim Lasmanim un Rolandam Liepiņam. 3.vieta Dobeles sportistam Aleksandram Bargatinam.

Šaušanā ar mazkalibra šauteni no stāvokļa guļus uzvara dobelniecei Anetei Tukišai, sudrabs Lijai Ignatjevai no Krāslavas, bet bronza Dobeles sportistei Keitai Urbevicai. Puišu konkurencē 1.vieta Dienvidkurzemes novada sportistam Jānim Lasmanim. Sudrabs un bronza Dobeles sportistiem Aleksandram Bargatinam un Robertam Lignickim.

Dienvidkurzemes sporta skolas sportistei Sabīnei Ķeķei uzvara šaušanā ar pneimatisko šauteni. Šajā vingrinājumā 2.vieta un 3.vieta dobelniecēm Keitai Urbevicai un Beātei Šmukstai. Puišu konkurencē šajā pat vingrinājumā 1.vieta Jānim Lasmanim, 2.vieta Rolandam Liepiņam (abi no Dievidkurzemes sporta skolas). 3.vieta Miķelim Ercmanim no Tukuma.

Šaušanā ar pneimatisko šauteni jaukto pāru konkurencē uzvara Dobeles sporta skolas komandai – Anetei Tukišai un Ralfam Čuhnovam, otrā vieta Keitai Urbevicai un Aleskandram Bargatinam. Savukārt bronza Dienvidkurzemes novada komandai - Sabīnei Keķei un Rolandam Liepiņam.

Labākie pistoļnieki sacentās šaušanā ar mazkalibra pistoli – 30 šāvieni pa mērķi ar melno apli, 30 šāvieni pa īslaicīgi redzamo mērķi. Puišu konkurencē uzvarētājs Dobeles sporta skolas sportists Daniels Vilciņš, 2.vieta arī dobelniekam Kārlim Bleidelim, bet trešais bija Kristaps Bricis no Tukuma. Juniores uzvarētāju noteica pēc gara, fiziski un emocionāli nogurdinoša fināla – 1.vieta Kristiānai Agulei no Dobeles. 2.vieta Tukuma sporta skolas audzēknei Alisei Dvarišķei, bet 3.vieta Daugavpils sportistei Anastasijai Goršelatovai.

Šaušanā ar pneimatisko pistoli uzvara Kristiānai Agulei, 2.vieta tukumniecei Alisei Dvarišķei, bet 3.vieta Rīgas Skolēnu pils audzēknei Anetei Keitai Biķerniecei. Puišu konkurencē pirmās divas vietas atkal Dobeles sportistiem Kārlim Bleidelim un Danielam Vilciņam. 3.vieta Germanam Škutānam no Daugavpils. Šajā vingrinājumā jaukto pāru konkurencē uzvara Daugavpils komandai – Arinai Zorinai un Elvim Pavlovskim. Dobeles 2. komandai – Danielam Vilciņam un Kristiānai Agulei 2.vieta. 3.vieta Tukuma 1.komandai – Janai Anijai Linbergai un Artūram Mārtinsonam.

Šaušanā ar brīvas izvēles mazkalibra pistoli uzvara Danielam Vilciņam, 2.vieta Daugavpils audzēknim Elvim Pavlovskim, 3.vieta Kārlim Bleidelim no Dobeles.

Komandu kopvērtējumā uzvara Dobeles Sporta skolas 2.komandai. Dienvidkurzemes sporta skolai 2.vieta, bet 3.vieta Dobeles sporta skolas 1.komandai

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI