DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. martā, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Lietuvā notika ikgadējā Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Somijas un Polijas Robežsardzes mācību iestāžu vadības pārstāvju tikšanās

Publicitātes foto

Lietuvā notika ikgadējā Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Somijas un Polijas Robežsardzes mācību iestāžu vadības pārstāvju tikšanās.

Latvijas Republikas Valsts robežsardzes koledžas direktors Mariks Petrušins, Lietuvas Republikas Iekšlietu ministrijas Robežsardzes dienesta Robežsargu skolas vadītājs Deividas Kaminskas, Igaunijas Drošības zinātņu akadēmijas Policijas un Robežsardzes koledžas direktors Kristian Jaani, Polijas Republikas Robežsardzes mācību centra Kenšinā komandieris Adam Pacuk un Somijas Robežas un krasta apsardzes akadēmijas direktors Jaakko Hamunen izvērtēja 2023. gadā paveikto, kā arī apsprieda aktualitātes un izaicinājumus robežsargu profesionālajā sagatavošanā, pārrunāja iesaisti projektu aktivitātēs un sadarbības perspektīvas. Robežsardzes mācību iestāžu vadības pārstāvji parakstīja savstarpējās sadarbības pasākumu plānus 2024. gadam, kuri paredz īstenot kopīgus pasākumus, respektīvi, konferences, seminārus, profesionālās un sporta sacensības, kā arī mācību iestāžu sadarbību projektos un kinoloģijas jomas pasākumos.

Tikšanās laikā Igaunijas Drošības zinātņu akadēmijas Policijas un Robežsardzes koledžas direktors Kristian Jaani svinīgi pasniedza Latvijas Republikas Valsts robežsardzes koledžas direktoram Marikam Petrušinam akadēmijas apbalvojumu “Atzinības krusts” par ilgstošu un abpusēji vērtīgu sadarbību starp Igauniju un Latviju izglītības veicināšanā iekšējās drošības jomā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI