DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
21. janvārī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Vasermanis Emīls izcīna galveno balvu Leppa Grand Prix sacensībās šaušanā

No 19. līdz 21.janvārim Somijā, Lohjā Latvijas izlases pistoļnieki piedalījās ikgadējās sacensībās šaušanā ar pneimatiskajiem ieročiem. Sacensībās piedalījās 100 dalībnieki no ASV, Igaunijas, Latvijas, Norvēģijas, Skotijas, Somijas.

Viens no izlases līderiem Emīls Vasermanis izcīnīja sacensību galveno balvu, otrajā vietā atstājot savu komandas biedru Lauri Strautmani. Arī pamatvingrinājumā abas dienas līderi bija mūsu vīri – Emīls un Lauris. Rihardam Zorgem 3.vieta, Ernestam Erbam 4.vieta.

Sieviešu konkurencē nepārspēta līdere visos startos bija Agate Rašmane. Rūtai Leilai Spriņģei 3.vieta, bet Anitai Krieķei-Jermacānei 4.vieta, Ilzei Blankai 6.vieta.

Juniorēm pārliecinoša uzvarētāja visos startos bija Kristiāna Agule. Sanijai Didžei un Anetei Keitai Biķerniecei katrai pa vienai 2.vietai. Alisei Dvarišķei 3.vieta. Janai Anijai Lindbergai 4.vieta.

Junioriem Kārlim Bleidelim un Danielam Vilciņam katram pa uzvarai, Dmitrijam Ivanovam 4.vieta.

Sacensības bija Latvijas izlases pirmais sagatavošanās posms Eiropas čempionātam, kas no 24.februāra līdz 3.martam notiks Gijorā, Ungārijā. Savukārt Emīls Vasermanis un Lauris Strautmanis jau nākamnedēļ no 24. – 27.javārim dosies uz Pasaules kausu Ēģipte, lai krātu punktus olimpiskajam reitingam.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI