DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
06. maijā, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Agatei Rašmanei 17. vieta Pasaules kausā šaušanā

Publicitātes foto

Azerbaidžānā, Baku norisinās Pasaules kauss šaušanā, kur pasaules vadošie sportisti cīnās par olimpiskā reitinga punktiem un Pasaules kausa medaļām.

5. un 6.maijā Agate Rašmane un Kristiāna Agule piedalījās vingrinājumā šaušanā ar mazkalibra pistoli 25 metru distancē. Agate Rašmane summā sašāva 582 punktus (290 punkti pa mērķi ar melno apli, 292 punkti pa īslaicīgi redzamo mērķi) un ieņēma 17.vietu. Mūsu junioru vecuma sportiste Kristiāna Agule sašāva 578 punktus (287 punkti pa mērķi ar melno apli, 291 punkts pa īslaicīgi redzamo mērķi), uzrādīja personīgo rekordu un izcīnīja 24.vietu. Augstvērtīgi rezultāti abām mūsu sportistēm.

Latvijas Šaušanas federācija jau ziņoja, ka 2.maijā Pasaules kausā Baku jaukto pāru sacensībā šaušanā ar pneimatisko pistoli Agate Rašmane pārī ar Lauri Strautmani, sašaujot 573 punktus, ierindojās 16.vietā. Savukārt Kristiāna Agule un Emīls Vasermanis ar 560 punktiem bija divdesmit sestie. Individuālajā startā šaušanā ar pneimatisko pistoli Emīls Vasermanis ar 580 punktiem ierindojās 17.vietā. Lauris Strautmanis ar 576 punktiem bija trīsdesmitais.

Sieviešu konkurencē, pirmo reizi piedaloties Pasaules kausa mēroga sacensībās, savu personīgo rekordu uzstādīja Kristāna Agule – 571 punkts un izcīnīta 24.vieta. Agatei Rašmanei, kas savu licenci uz Parīzes olimpiskajām spēlēm jau izcīnījusi, 564 punkti un 48.vieta šajā Pasaules kausā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI