DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
12. janvārī, 2024
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

2024. gadā NVA EURES konsultanti rīkos četrus tiešsaistes seminārus “Drošs darbs Eiropā”

Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) Eiropas nodarbinātības dienestu tīkla (EURES) darba mobilitātes konsultanti šogad Zoom platformā rīkos četrus tematiskos tiešsaistes seminārus “Drošs darbs Eiropā”. Tā ir iespēja darba ņēmējiem, kuri darba meklējumos dodas uz ārvalstīm un atgriežas Latvijā, saņemt detalizētāku informāciju par NVA EURES pakalpojumiem, bezdarbnieka pabalstu un tā eksportu (U1 un U2 dokuments), ģimenes pabalstiem, strādājot citā Eiropas Savienības (ES) valstī, pensiju piešķiršanu, ja darbs ir bijis vairākās Eiropas valstīs, kā arī par to, kas jāņem vērā, izmantojot privāto darbiekārtošanas firmu pakalpojumus.

2024. gadā NVA un EURES tematiskie semināri “Drošs darbs Eiropā” tiešsaistes platformā Zoom norisināsies 25. janvārī, 25. aprīlī, 25. jūlijā un 24. oktobrī. Katra semināra ilgums – 1 stunda, sākums - plkst.16.00 pēc Latvijas laika

Dalībai tiešsaistes semināros jāreģistrējas elektroniski - jāizvēlas datums, interesējošā tēma, jāuzklikšķina uz norādītās saites un jāaizpilda pieteikšanās anketa:

Pievienoties Zoom platformai Jūs varēsiet tiešsaistes semināra norises dienā, uzklikšķinot uz saites, kas tiks nosūtīta reģistrētajiem dalībniekiem. Lai piedalītos tiešsaistes seminārā, Jums būs nepieciešams dators vai viedtālrunis ar interneta pieslēgumu. Austiņas ar mikrofonu un webkamera nav obligāta. Jautājumus Jūs varēsiet uzdot Zoom platformas čatā.

NVA EURES konsultantu atbalsts pieejams ikvienam!

Ja Jums ir papildu jautājumi par darba iespējām Eiropas Savienības un Eiropas Ekonomikas zonas valstīs, sociālo aizsardzību (ģimenes pabalsti, bezdarbnieka pabalsts, tā eksports u.c.) vai starpvalstu nodokļu samaksu, aicinām sazināties ar NVA EURES konsultantiem:

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI