DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
07. jūnijā, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Atbilstoši iedzīvotāju vēlmēm Ogres novada Ciemupē mainās apkalpojošā pasta nodaļa un indekss

Publicitātes attēls

Sadarbībā ar Ogres novada pašvaldību izvērtējot un uzklausot Ciemupes iedzīvotāju ieteikumus pasta pakalpojumu pieejamības uzlabošanai, no 2023.gada 17.jūlija tiek mainīta Ciemupes adreses apkalpojošā pasta nodaļa un šīs teritorijas pasta indekss. No minētā datuma Ciemupes iedzīvotājus apkalpos Ogres 1.pasta nodaļa Brīvības ielā 38, bet līdzšinējā pasta indeksa LV-5041 vietā būs jāizmanto indekss LV-5001.

Uzklausot Ogres novada pašvaldības un iedzīvotāju viedokli, noskaidrots, ka Ciemupes iedzīvotājiem ciema ģeogrāfiskā izvietojuma un ērtību dēļ izdevīgāka būtu pasta sūtījumu saņemšana Ogrē, nevis Ogresgalā, kur atrodas līdz šim Ciemupes adreses apkalpojošā pasta nodaļa. Iedzīvotāju apkalpošanas servisa un pasta pakalpojumu pieejamības uzlabošanai pieņemts lēmums no 17.jūlija mainīt Ciemupes pasta nodaļu un šīs teritorijas pasta indeksu.

Turpmāk pasta sūtījumus Ciemupes iedzīvotāji varēs saņemt Ogres 1.pasta nodaļā Brīvības ielā 38, bet pašvaldībai, iedzīvotājiem un citām institūcijām saziņā ar Ciemupes adresātiem no 17.jūlija jāizmanto cits pasta indekss, līdzšinējā LV-5041 vietā lietojot LV-5001. Latvijas Pasts aicina ņemt vērā plānotās Ciemupes pasta indeksa izmaiņas, pretējā gadījumā sūtījumu piegāde var prasīt ilgāku laiku, jo sūtījumu šķirošana primāri notiek pēc pasta indeksa, kas norādīts uz sūtījuma vai sūtījuma elektroniskajos datos. Pareizu indeksu būtiski norādīt, arī abonējot preses izdevumus. 

Ogres 1.pasta nodaļa strādā katru darbdienu: pirmdienās un piektdienās no plkst.8 līdz 19 un otrdienās, trešdienās, ceturtdienās – no plkst.8 līdz 18.

Ciemupes adrešu saraksts, kurām tiek mainīts pasta indekss, pieejams šeit.

Sākot ar 12.jūniju, informācija par pasta nodaļas un pasta indeksa maiņu Ciemupē no 17.jūlija tiks ievietota katra tajā dzīvojošā klienta pastkastītē.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI