DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
22. maijā, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Pieejama akseleratora programma jauniešiem atjaunojamās enerģijas jomā

Aicinām jauniešus vecumā no 18 līdz 35 gadiem pieteikties akseleratoru programmā NewGen Renewable Energy Accelerator (NewGen), kuras ietvaros varēs saņemt atbalstu jauniešu vadītu risinājumu izstrādei un ieviešanai klimata un ilgtspējīgas enerģētikas nozarēs, lai veicinātu jauniešu virzītas inovācijas.

Starptautiskā atjaunojamās enerģijas aģentūra (IRENA), ko atbalsta Apvienotie Arābu Emirāti, ir izveidojusi akseleratora programmu NewGen Renewable Energy Accelerator (NewGen), lai dotu jauniešiem iespēju būt aktīviem enerģijas pārejas dalībniekiem.

Programma ietver apmācības, mentoringa un zināšanu apmaiņas pasākumus, kā arī tirgus/investoru kontaktu dibināšanu, kas palielinās ietekmi uz uzņēmējdarbību, veicinās jauniešu ietekmi klimata/ilgtspējīgas enerģijas jomā, kā arī un palīdzēs viņiem nodrošināt ieguldījumus savu biznesa plānu un risinājumu īstenošanai.

NewGen Renewable Energy Accelerator dalībniekiem piedāvātās iespējas:

  • tīmekļsemināri, semināri un īpašs IRENA ekspertu mentorings;
  • piekļuve pitching jeb idejas prezentēšanas pasākumiem un ieguldījumu saskaņošanas iespējas;
  • īpašs klimata ietekmes prognozēšanas seminārs;
  • pielāgota akseleratora programma atjaunojamās enerģijas un klimata tehnoloģiju jomā.

IRENA NewGen Renewable Energy Accelerator programmas pirmajā kārtā pieņems  pieteikumus, lai atlasītu ne vairāk kā 30 jauniešus - novatorus un uzņēmējus, kuri ir motivēti iesaistīties atjaunojamo energoresursu un klimata tehnoloģiju tirgos, izmantojot idejas, risinājumus vai jauninājumus attiecīgajā reģionā, kā arī  reģionālās vai globālās kopienas.

Aicinājums pieteikties jauniešus vecumā no 18 līdz 35 gadiem un vismaz vienam jaunuzņēmuma dibinātājam ir jābūt vecumā no 18 līdz 35 gadiem.

  • Pirmais pieteikšanās beigu datums: 2023. gada 9. jūnijs – 23:59 GST (pēc Abū Dabī laika) jeb 22:59 pēc Latvijas laika;
  • Otrais pieteikšanās beigu datums: 2023. gada 8. jūlijs – 23:59 GST (pēc Abū Dabī laika) jeb 22:59 pēc Latvijas laika;

Sīkāka informācija un pieteikšanās saite pieejama IRENA tīmekļvietnē angļu valodā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI