DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
31. martā, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Lieldienās strādās Latvijas Pasta nodaļas tirdzniecības centros; pensijas un pabalstus izmaksās agrāk

2023.gada Lieldienu brīvdienu periodā – 7., 9. un 10.aprīlī – strādās atsevišķas pasta nodaļas Rīgā, Daugavpilī, Jelgavā, Liepājā un Mārupē. 8.aprīlī strādās tās Latvijas Pasta nodaļas, kas ierasti atvērtas sestdienās, un to darbalaiks šajā dienā nemainīsies, izņemot Jelgavas 5.pasta nodaļu. Klienti, kam Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras piešķirtās pensijas un pabalsti tiek piegādāti dzīvesvietā ar Latvijas Pasta starpniecību un kam izmaksa paredzēta no 5. līdz 10.aprīlim, tos saņems agrāk.

Lieldienu brīvdienu periodā – Lielajā piektdienā 7.aprīlī, Pirmajās Lieldienās 9.aprīlī un Otrajās Lieldienās 10.aprīlī – atvērtas būs atsevišķas pasta nodaļas lielākajos tirdzniecības centros Rīgā, Daugavpilī, Jelgavā, Liepājā un Mārupē. Strādājošo pasta nodaļu saraksts un to darbalaiki pieejami šeit. Informācija par darbalaika izmaiņām būs pieejama arī uz vietas visās pasta nodaļās.

Sestdien, 8.aprīlī, strādās tās Latvijas Pasta nodaļas, kas ierasti atvērtas sestdienās, – šo nodaļu darbalaiks šajā dienā nemainīsies, izņemot Jelgavas 5.pasta nodaļu, kura šajā dienā strādās no plkst.10 līdz 16.

Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras izmaksātās pensijas un pabalsti, kuru piegāde dzīvesvietā paredzēta 5. un 6.aprīlī, klientiem tiks piegādāti un izmaksāti 4.aprīlī; 5.aprīlī pensijas un pabalstus dzīvesvietā saņems klienti, kuriem izmaksas datums noteikts 7. un 8.aprīlī, savukārt 6.aprīlī pensijas un pabalstus dzīvesvietā saņems klienti, kuriem izmaksas datums noteikts 9. un 10.aprīlī.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI