DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
24. martā, 2023
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Pašvaldību vadītāji tiksies ar Valsts prezidentu un akcentēs pašvaldībām būtiskākos jautājumus

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šī gada 27.martā plkst.13.00 pašvaldību vadītāji tiksies ar Latvijas Valsts prezidentu Egilu Levitu, lai akcentētu pašvaldībām būtiskākos jautājumus un atskatītos uz pēdējo gadu izaicinājumiem dažādās valstiski nozīmīgās jomās.

Pasākuma laikā ar uzrunu uzstāsies Valsts prezidents E.Levits un Latvijas Pašvaldību savienības (LPS) priekšsēdis Gints Kaminskis. Tikšanās laikā kopīgi plānots izskatīt tādus svarīgus jautājumus kā administratīvi teritoriālā reforma – pakalpojumu pieejamība iedzīvotājiem un tautsaimniecības izaugsme novados, drošības stiprināšana un situācija enerģētikā, civilajā aizsardzībā, kā arī aktualitātes izglītība un skolu tīkla reformā.

Nozīmīgākos akcentus par minētajām tēmām klātesošajiem prezentēs LPS Reģionālās attīstības un sadarbības komitejas priekšsēdētājs, Liepājas valstspilsētas domes priekšsēdētājs Gunārs Ansiņš, Rīgas metropoles pašvaldību pārstāve, Ādažu novada domes priekšsēdētāja Karīna Miķelsone, LPS Izglītības un kultūras komitejas priekšsēdētāja, Jelgavas valstspilsētas priekšsēdētāja vietniece Rita Vectirāne un LPS Tautsaimniecības komitejas priekšsēdētājs, Bauskas novada domes priekšsēdētājs Aivars Okmanis.

Pasākuma laikā paredzēta arī diskusija un viedokļu apmaiņa.

Tikšanās norisināsies Rīgas pilī, Pils laukumā 3, Rīgā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI